. Бригади Англия И Шотландия

обл. Софийска | Публикувана на 2018-04-01 08:40:31.
ID на обява: 589756 | Брой разглеждания: 24
. Бригади Англия И Шотландия

Тип: Бизнес

Много работни места, включително бране, се заплащат на базата на норма. Това означава, че колкото повече работите, толкова повече можете да спечелите. Бързите берачи ще печелят значително повече от минималната заплата за страната.
Заплащане: Осигурено минимално заплащане - /8.00 GBR + или норма час , допустими за всеки работник. Заработката на седмица може да достига 400-450 GBR на седмица( зависимост от качествата му)

Основата на фермата е от Април до Октомври

Забележки: Настаняване във фермата е на разположение в каравани (за 4 човека) за 4.46 паунда / ден (цената включва газ и електричество). Campers са оборудвани с кухненски бокс с готварска печка, телевизор. Фермата е също пряко достъпни за вас безплатно пералня и сушилня. В общата стая ще намерите дартс, билярд, DVD плейър. Фермата е също безплатен достъп до интернет за собствениците на лаптопи са на разположение WiFi интернет достъп.

Кандидатстване: всеки кандидат трябва да си изпрати СВ придружено с снимка на емайл: jobseuk2@abv.bg

Ще се свържем с всеки одобрен кандидат за интервю и подписване на договор.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като ". БРИГАДИ АНГЛИЯ И ШОТЛАНДИЯ":
  • Оператор на склад в Англия / обл. Софийска

    Работник в склад в Англия.Нашата фирма работи заедно с най–голямата компания в Англия, която се занимава с намиране на работни места/recruiting/. Търсят се работници в складове на различни фирми, с постоянен трудов договор.Желаещите да не надвишават :...

  • Шофьори на камиони и тирове за Германия / обл. Софийска

    Шофьори на камиони и тировеФирмата ни е известен съдружник на върховната Немска фирма за намиране на работа ( RECRUITING ). Веднага назначава, с постоянен трудов договор, шофьори с месечна заплата от 1550 до 1700 €. Помощ за намиране на жилище.Кандидата...

Договаряне


Обява от work

(Регистриран на: 2017-03-10 07:58:13)