9 211 кв.м. до упи на магистралата до логистичен център летище варна в производствена зона

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Варна | Публикувана на 2017-01-30 00:00:00.
ID на обява: 560367 | Брой разглеждания: 418
9 211 кв.м. до упи на магистралата до логистичен център летище варна в производствена зона

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Продавам парцел с площ 9 211 кв.м. до УПИ на магистралата до логистичен център летище Варна в производствена зона.
Имотът е с номер 8 от масив 42 в местността "ОРКУЛДАК" в землището на град Аксаково с устройствена категория съгласно ОУП Аксаково - Смесена обслужваща и производствено-складова зона (Соп) с показатели за устройство и застрояване: П застр. (плътност на застрояване) - 60%; К инт. (интензивност на застрояване)  - 1,20; П озел. (минимална озеленена площ) - 30%; H max (кота корниз) - 18 м. (3 етажа). Комуникации в района: ток, водопровод, канализация и газопровод.
Предлагаме за продажба 40 имота с временни отсъпки от цените в производствено-складови, логистични и жилищни зони на главни пътища, УПИ, на магистралата до логистичен център летище Варна, пътя Варна-София, пристанището, пред гробищата, до летище Варна, крайезерния път, домостроителния комбинат, в Тополи, Аксаково, във вилни зони за застрояване на сгради за постоянно и временно обитаване.  Подробно описание, местоположение, параметри и цени може да разгледате на:
bitak.net
За контакти: 0887266955
Парцелът (очертан в син цвят на сателитните снимки) е номер 042008 с ЕКАТТЕ 00182 и се намира на север от летището на запад, юг и север граничи с УПИ за производство и обществено обслужване. В съседство на 100 м. на изток е УПИ - логистичен център „летище Варна”, а на 600 м. югоизточно автобусния паркинг на летището и терминал 2. Парцелът има 49 м. лице на север с автомагистрала „Хемус”(А2); дължини на изток 188 м. и на запад 193 м.; на юг има 49 м. лице на път. Според ОУП е предвиден специален път успореден на магистралата за заход към нея.
Имотът се намира 100 м. на западно от логистичен център „летище Варна”, на 600 м. северозападно от автобусния паркинг на летището и терминал 2; на 1,3 км. западно от „Форд Мото Пфое”, мебелна фабрика „Руди Ан” и от детелината на автомагистрала; на 500 м. северно от летище Варна; на 450 м. южно от град Аксаково; на 1,5 км. северно от главен път Варна-София(2). Териториите са със смесено многофункционално предназначение за обществено, производствено обслужване, търговия, безвредни производства, жилища, спорт и атракции и други допълващи функции. Със смесена обслужваща и производствено-складова зона с показатели за устройство и застрояване (Соп) се осигуряват най-гъвкавите устройствени условия за реализация на инвестиционни инициативи, свързани с изграждането на маки и средни предприятия, незамърсяващи производства, за обекти на логистиката и обслужването. Такива зони по правило са обвързани с транспортна инфраструктура. Начин на трайно ползване: Нива. Категория на земята при неполивни условия: Пета. Поради обявената най - ниска цена на предлагане на пазара в местността, добрата локация и рекламно представяне, стратегическо положения и перспективата за развитие в района, лице на оживената автомагистрала „Хемус”(А2), предлагания парцел представлява отлична инвестиция. В района може да разгледате и други наши имоти.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "9 211 КВ.М. ДО УПИ НА МАГИСТРАЛАТА ДО ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ЛЕТИЩЕ ВАРНА В ПРОИЗВОДСТВЕНА ЗОНА":

Безплатно


Обява от Димитър

(Регистриран на: 2017-02-18 17:03:49)