Георги

Регистриран на: 2017-03-26 18:27:08
Ако сте правили бизнес с Георги гласувайте за него.

Продавам илична машина AMF REECE S 100

гр. Стара загора

1.00лв.
Дюркоп Адлер за кожа,венил,тапицерия

гр. Стара загора

1 000.00лв.
Права шевна машина Жуки DDL-8500

гр. Стара загора

1.00лв.
Продавам илична машина Жуки МBH-180

гр. Стара загора

20.00лв.
Продавам четири конечни оверлози

гр. Стара загора

700.00лв.
Продавам гатер Мayer

гр. Стара загора

1.00лв.
Продавам прав шев Брадър

гр. Стара загора

400.00лв.
Продавам четири конечен оверлог

гр. Стара загора

1.00лв.
Продавам оверлог с дозатор за ластик

гр. Стара загора

1 000.00лв.
Продавам илична машина Жуки LBH 782

гр. Стара загора

1.00лв.
Продавам тристъпков зиг заг Пфаф

гр. Стара загора

1.00лв.
Продавам битови шевни машини

гр. Стара загора

120.00лв.
Продавам пет конечен оверлог Брадър

гр. Стара загора

600.00лв.
Машина за нарязване на бие

гр. Стара загора

700.00лв.
Права шевна машина

гр. Стара загора

350.00лв.
Продавам четири конечен оверлог Жуки

гр. Стара загора

1 000.00лв.