Адвокатски изпит – подготовка

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2018-11-10 18:22:46.
ID на обява: 596192 | Брой разглеждания: 919
Адвокатски изпит – подготовка

Тип: Частна

Facebook - Адвокатски изпит
Предлагам писмени материали, подходящи за цялостна подготовка при кандидатстване за адвокат или младши-адвокат пред Висшия адвокатски съвет. Разработките включват:
1. Всички тестове, давани до момента (2005–2018г.), като след всеки тест са поместени верните отговори плюс правна аргументация. Цена: 35лв.
2. Условията на всички казуси, давани до момента (2005–2018г.), като към казусите от последните седем изпитни сесии са поместен и решения. Цена: 35лв.
3. Теми – устен изпит, следващи плътно актуалния конспект за 2018г. Всяка тема е разработена в подробен вариант, както и в съкратен вид, подходящ за бърз преговор. Към всяка тема е поместена актуална нормативна уредба. Цена: 35лв.
Обща цена: 80лв.
При поръчка на всички материали получавате допълнително:
– разработки от курса за подготовка, организиран ежегодно от Центъра за обучение на адвокати в гр. София;
- задължителна тълкувателна практика на ВКС и ВАС;
- допълнителни (бонус) файлове.
Изпращам материалите в електронен формат (PDF), записани на CD, чрез куриер срещу наложен платеж.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "АДВОКАТСКИ ИЗПИТ – ПОДГОТОВКА":
Давам частни уроци по български език и литература пловдив / гр. Пловдив

Давам частни уроци по български език и литература на ученици от пети до дванадесети клас (16 лв. за един астрономически час; 32 лв. за два астрономически часа). Също така разработвам теми за студенти, подготвям кандидат-студенти (по езикова култура) и уче...

Нво, 7 клас, бел. / гр. Пловдив

 Активна и надеждна  подготовка за НВО по БЕЛ след 7 клас от преподавател в елитна гимназия, базов учител на ПУ, магистър по "Българска филология". Може и в дома на ученика,онлайн или в учебен център.

Матура, унсс, пу. / гр. Пловдив

Отговорна и активна подготовка за матура по БЕЛ и за кандидатстване в УНСС, ПУ и други ВУЗ. Преподавател в елитна гимназия, магистър по "Българска филология", базов учител на ПУ. Може и в дома на ученика или онлайн,както и в учебен център.

Матура,унсс,пу / гр. Пловдив

  Активна и коректна подготовка по БЕЛ за матура и за кандидатстване в УНСС и ПУ от базов учител в елитна гимназия. Може и в дома на ученика.

80.00лв.


Обява от Петър Костадинов

(Регистриран на: 2016-12-16 15:25:53)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви