алпинисти топлоизолация

Тази обява е с изтекъл срок.
обл. София | Публикувана на 2023-05-08 16:50:21.
ID на обява: 600751 | Брой разглеждания: 106
алпинисти топлоизолация

Тип: Частна

Услугата Външна Топлоизолация включва всички дейности или материали, които предотвратяват загубата на топлина от едно място на друго. Топлоизолациите се използват в най-различни сфери(строителството, машиностроенето, индустрията и др.) Поставянето на външна топлоизолация е една много добра инвестиция за Вашето жилище, защото по този начин се задържа повече топлина в него и така се спестява от разходите за отопление.

”Алпина Вис” ЕООД като фирма разполагаща със специалисти в работата на височина, поставя топлоизолация и монтира термо панели на всякакви сгради, съоръжения и промишлени обекти. Поставянето на изолация се извършва чрез въжен достъп и алпинисти, което позволява работа на труднодостъпни места.
Поставянето на топлоизолация по алпийски метод , позволява качествено и бързо извършване на ремонтната дейност. Чрез алпийския способ се достига изолиране и на труднодостъпни места.
Външното саниране по алпийски способ е от голямо значение за запазване не само на сградите, но и топлината в тях, а в същото време изглеждат и красиви.


Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "АЛПИНИСТИ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ":
Стротелни и ремонтни услуги / обл. София

Фирма Диамант Експрес 2015 ЕООД извършва: проектиране, строеж на къщи, вили, автосервизи и селско стопански сгради. Направа и ремонт на покриви и огради, саниране, вътрешни ремонти, бани, ВиК, електро-окабеляване, теракота, гипсокартон, шпакловки и боя. З...

Почистване на кладинци / обл. София

Копаене на нови кладенци и почистване на стари затлачени кладенцицените са в зависимост от диаметъра и дали е зидан или с бетонни пръстени от 250 до 300 лева за нов кладенец и от 200 до 250 за почистване на стар кладенец.

Къртачите, - Безплатен оглед и оферта / обл. София

ъртачите, Кърти чисти и извозва евтино - Безплатен оглед и оферта 0879888007Най-ниски цени за кърти чисти извозва услуги. Къртим бързо, качествено и с гаранция в област София! Големи отстъпки за нов клиент! Доверете се на професионалистите!

Автокран под наем за софия и регион / обл. София

Автокран и кран товарни услуги вдигане сваляне на съоражения монтаж на метали фасадни панели бетонни панели транспорт камион кран мотокар маниту 17 метра за дълги периоди специални цени за контакти 0894724202

78.00лв.


Обява от радослв

(Регистриран на: 2023-05-08 16:42:24)Последно разгледани обяви

обл. София

78.00лв.