Бенелюкс 12.08.15

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2015-07-16 00:00:00.
ID на обява: 528389 | Брой разглеждания: 174
Бенелюкс 12.08.15

Състояние: Използвано
Тип: Частна

ДАТА: 12.08.15

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
10 нощувки със закуски – по една в района на Регенсбург, Люксембург, района на Нюрнберг, Прага и Будапеща и по две в района на Амстердам/Хага, Брюксел и Будапеща; Екскурзовод на български език; Транспорт с комфортен автобус. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Настаняване в единична стая - 210 евро; Медицинска застраховка към "Булстрад Живот" за 11 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 65 г – 10 лв, за лица на възраст от 65 г до 70 г - 15 лв, за лица на възраст от 70 г до 75 г – 20 лв, за лица на възраст от 75 г до 80 г – 30 лв; Корабчета в Амстердам, Брюж и Прага; Входни такси за посещаваните туристически обекти; Еднодневна екскурзия до Гент и Брюж при минимум 25 туристи - 15 евро. Посещение на Мини Европа – 20 евро на турист при записани 25 души ПРОГРАМА:
1 ДЕН/  Тръгване от София за Унгария в 08.00 часа, от Национален стадион „Васил Левски” и в 08.30 часа от автогара „Сердика” . Транзитно преминаване през Сърбия.  Вечерта настаняване в хотел в Будапеща. Нощувка.

2 ДЕН/ Закуска.  Отпътуване за Бавария. Пристигане в Регенсбург, разположен на р.Дунав, известен като град на църквите. Впечатление правят Катедралата Св.Петър, изградена от рядък зелен варовик, Старото Кметство, Римската стена, благородническите къщи в италиански стил - Златната кула и Кулата Баумбург.  Настаняване в хотел в района на Регенсбург. Нощувка.

3 ДЕН/ Закуска. Отпътуване за Люксембург. Туристическа програма в столицата (UNESCO) на Великото херцогство - Катедралата Нотр Дам, Кметството, площад Гийом, паметника на Великата Херцогиня Шарлота, Дворецът на Великия Херцог, площада на Армията. При възможност и по желание посещение на казематите - мрежа от подземни проходи, които се намират на скалата дю Бок, бивш замък на графовете на Люксембург. Настаняване в хотел в района на Люксембург. Нощувка.

4 ДЕН/  Закуска. Отпътуване за Белгия. Пристигане в Брюксел. Разглеждане на града: Гран Плас – централният площад с елегантната сграда на Кметството, статуята на Манекена Пис, Кралският дворец. По желание посещение на Кралския музей на изящните изкуства и на Музея на пивоварите. Свободно време или по желание посещение на Мини Европа /20 евро с включена входна такса/.  Настаняване в хотел в района на Брюксел. Нощувка.

5 ДЕН/ Закуска. Свободно време в Брюксел или по желание еднодневна екскурзия до Гент и Брюж / 20 евро/. Първа спирка в Гент - един от най – изтънчените средновековни градове, главен център на Източна Фламандия. Лимбург е късата уличка в центъра на града, върху която са наредени безценни средновековни паметници, между които замъкът на Жерар Дявола и Катедралата, в която е изложено произведението – шедьовър, върхът в творчеството на Ван Ейк – „Поклонение пред Мистичния агнец”. Продължаване за романтичния Брюж (UNESCO) - главен административен център на Западна Фламандия, очарователен средновековен град, който се простира по дължината на безброй канали. Посещение на красивите площади Маркт и Бур и накрая обиколка на каналите, между които и Грьоне – Рей, едно от най – пленителните и известни кътчета на града. Вечерта връщане в хотела. Нощувка.

6 ДЕН/  Закуска. Отпътуване за Холандия през Антверпен с кратък престой за посещение на Катедралата, известна с творбите на Рубенс. Пристигане в Ротердам. Туристическа програма – кулата „Евромаст” от където ще видите най-голямото европейско пристанище, мостът Еразъм. Настаняване в хотел в района на Хага/ Амстердам. Нощувка.

7 ДЕН/ Закуска. Туристическа програма в Амстердам - градът на диамантите или "Северната Венеция" с 460 моста, прорязан от десетки канали. Туристическа програма: Кралският дворец (отвън), площад Дам, Новата Катедрала, Пазарът на цветята, Кварталът на червените фенери. По желание разходка с корабче по каналите и посещение на Музея на Ван Гог, Музея на Рембранд и Райксмузеум. Връщане в хотела. Нощувка.

8 ДЕН/ Закуска. Отпътуване за Нюрнберг. Кратко посещение на Утрехт. През 1597 г. се подписва Утрехската уния срещу испанското управление. Този съюз между седемте провинции на „Ниските земи“ се счита за начало на Холандската република, първата буржоазна страна в света.Продължаваме за Нюрнберг. Вечерна разходка из центъра на Нюрнберг – стария град – къщата на Дюрер, църквата “Св.Себалд”, площада на пазара с фонтана Шьонен Брунен (Красивия фонтан), църквата “Св.Богородица”, крепостта. Настаняване в хотел в района на Нюрнберг. Нощувка.

9 ДЕН/ Закуска. Отпътуване за Прага с кратка спирка в Пилзен - един от големите градове на Чехия и столица на пивоварната индустрия.По желание посещение на пивоварната, където ще наблюдавате производството и ще дегустирате пиво.Продължаваме за Прага. Следобед - по желание разходка с корабче по река Вълтава, както и посещение на чешка бирария.   Настаняване в хотел в Прага. Нощувка.

10 ДЕН/ Закуска. Туристическа програма: Старе место със Староместки намести – сърцето на стария град, сградата на Кметството с внушителната кула и астрономическия часовник Орлой, привличащ с появата на апостолите на всеки час, улица Селетна, Карлов мост – един от символите на Прага, свързващ историческите квартали Старе место и Мала страна с Малострански намести, Старият Кралски Дворец, Катедралата Свети Вит с кулата и параклиса, посветен на Свети Вацлав – светеца - патрон на Прага, Златната уличка - “Магическия град”. Свободно време. В късния следобяд отпътуване за Будапеща. Пристигане вечерта. Настаняване в хотел в Будапеща. Нощувка.

11 ДЕН/  Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "БЕНЕЛЮКС 12.08.15":

1 087.00лв.


Обява от Оданс Травел

(Регистриран на: 2016-12-12 19:45:24)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

гр. София

1 087.00лв.