Блиндирана входна врата 132-D1

Тази обява е с изтекъл срок.
обл. София | Публикувана на 2017-08-16 15:46:59.
ID на обява: 574701 | Брой разглеждания: 90
Блиндирана входна врата 132-D1

Тип: Бизнес

Представяме блиндирана входна врата, изработена от метал и размери с касата 86/197 см. и 90 /197 см. Дебелината на крилото е 50мм, а възможните посоки на отваряне на вратата са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна.Моделът е сребристосив на цвят,прахово боядисан.Комплектът включва: крило, 10см. фиксирана каса, гумени уплътнения на крилото и касата, метален обков -брава, иноксови дръжки,един секретен патрон с 5 секретни ключа + 2 монтажни ключа, вградени в касата регулируеми панти, праг, крепежни елементи за монтажа на вратата и шпионка.

Моделът има изключително интересен сребристосив цвят,който трудно се запечатва в снимка.Орнаментът на модела представлява красива геометрична фрезовка.Също така тази врата е много подходяща за панелни жилища,тъй като размерът й съответства на размера на строителния отвор,който се получава след демонтаж на металната каса. Поддържаме на склад всички посоки на отваряне, като с това не Ви ограничаваме в изборa.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "БЛИНДИРАНА ВХОДНА ВРАТА 132-D1":
 • Алуминиева врата за баня, цвят Бял / обл. София

  Алуминиева врата за баня.Технически характеристики:ВодоустойчивиГумено уплътнение на крило и касаПосока на отваряне: L и R - фалцовиРазмер ( крило + каса ): – 68см./196см.Каса: 4см.Крило: 5смПанти: 3 бр.Пълнеж: PVC хънтър – 2см.Дръжки: РОЗЕТКИ МОНТАЖ: ЩОК...

 • PVC и AL дограма / обл. София

  1. Изработка, доставка и монтаж на PVC и AL дограма2. Ремонт и поддръжка.

 • Метална входна врата модел 132-D1 / обл. София

  Метална входна врата, изработена от два метални листа с релефна повърхност, допълнително оребрена с метални профили и поставена между тях изолация тип „пчелна пита”. Дебелината на крилото е 50мм и е праховобоядисано.

 • Алуминиева и PVC дограма / обл. София

  Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат, гипсокартон, стъклопакети - двойни и тройни.За повече информация, цени и оферти на лично...

239.00лв.


Обява от Вратите на Вашия дом

(Регистриран на: 2017-02-18 19:57:26)