Bona create - иновативна система за оцветяване

гр. Пловдив | Публикувана на 2023-02-17 14:15:48.
ID на обява: 482798 | Брой разглеждания: 325
Bona create - иновативна система за оцветяване

Състояние: Използвано
Тип: Частна

С модерната система за оцветяване Bona Create осъществявате собствена визия за Вашия естествен паркет. Bona Create е нова разработка, чрез която масивните паркети придобиват свежо оцветяване след циклене. Предоставяйки дълго отворено време, нанасянето е облекчено, а резултатът - равномерно и топло оцветяване. Като част от Bona, системата Bona Create е създадена за безпроблемна употреба с всички лакове и масла Bona Формула без съдържание на кобалт и органични летливи вещества, гарантираща здравословен климат в помещението и безопасни условия за труд. Основни показатели:
Облекчено нанасяне – благодарение на дългото отворено време.
Равномерно оцветяване.
Сигурен резултат.
Ниско съдържание на VOC (вредни компоненти).
Не съдържа кобалт.
Може да се обработва както с масло, така и с лак.
bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "BONA CREATE - ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ":
Входни врати - българско производство / гр. Пловдив

Фирма Врати Пловдив предлага български входни врати: Крило 7см,изработено от : метал,полипропилен и полиуретанова пяна и HDF панели Регулируема каса за зид с дебелина до 34см,с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;  Обков :...

Почистване на дома и офиса / гр. Пловдив

Фирма извършва цялостно почистване на дома и офиса.  Транспортиране на дрехи от и до химическо.  Разумни цени по договаряне след предварителен разговор.  Вече не трябва да се потите и суетите, защото имате НАС!!!

Сглобяеми контейнери и къщи / гр. Пловдив

Аз съм производител на тези прекрасни конструкции.Разгледайте снимките и преценете. Всичко онова, което се вижда може да бъде с променена геометрия. Същите могат да бъдат оборудвани или без такова.http://www.komexgroup.org/

Входни врати за вашият дом на изключително ниски цени!!!!! / гр. Пловдив

Врати Пловдив Ви предлага входни врати за къщи, апартаменти, офиси и други с отлично качество и много добри цени.Гарантираме Ви кратки срокове на изпълнение и бързи доставки.Заповядайте в нашият шоурум на адрес:Пловдив, бул Христо Ботев 89.

Безплатно


Обява от akcia2010

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:12)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви