БЪРЗИ и ЕКСПРЕСНИ преводачески услуги на над 30 езика!

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Бургас | Публикувана на 2018-10-31 12:04:50.
ID на обява: 598593 | Брой разглеждания: 287
БЪРЗИ и ЕКСПРЕСНИ преводачески услуги на над 30 езика!

Тип: Бизнес

Преводаческа Агенция „НОВ ВЕК“ е лицензирана агенция за преводи и легализация на документи към Консулски отдел на МВнР на Р. България с подновен договор № 1829 от 2012г. Фирмата разполага с 16 офиса в страната и над 250 заклети преводачи на над 30 чужди езици. Преводачите, с които работим са квалифицирани, притежават висше филологическо образование и дългогодишен опит в извършването на специализирани преводи в различни области като право, икономика, медицина, финанси, търговия, и др. Вашата поръчка ще бъде изпълнена в срок.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "БЪРЗИ И ЕКСПРЕСНИ ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ НА НАД 30 ЕЗИКА!":
Озеленяване, поливни системи и поддръжка. / гр. Бургас

Фирма АКВАНОЙС ЕООД се занимава с озеленяване и изграждане на автоматизирани подземни поливни системи, изграждане на помпени станции и поддръжка.

ВЕГА ТЕСТ за поносимост към 259 храни и напитки / гр. Бургас

Вега тестът определя поносимостта на организма към различни храни, хранителни съставки и напитки. Това е биоенергиен тест основан на принципа на електроакупунктура. Методът използван при Вега теста се базира на теорията, че всяка храна и хранителна състав...

Хладилна камера за съхранение на покойници и тленни останки Бургас / гр. Бургас

Собствена модерна хладилна камера за съхранение на покойници и тленни останки за Бургас и региона. Траурни услуги . Деннонощно отзоваване. Компетентен грижовен Персонал. Погребения.

Превод и легализация, лицензиран превод - ТрансУърд БГ ЕООД / TransWord BG LTD / / гр. Бургас

ТрансУърд БГ ЕООД , над 15 години опитЕкспресни преводи и легализация на документи за Бургас, региона и цялата страна. Преводи от и на английски, немски, испански, руски, и над 47 други езици. Превод на Свидетелство за съдимост, Диплома, Удостоверения, Пъ...

Безплатно


Обява от novvekburgas

(Регистриран на: 2016-12-12 16:18:04)