Чудото на Яйцелечението

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Ямбол | Публикувана на 2017-11-28 00:10:52.
ID на обява: 563813 | Брой разглеждания: 406
Чудото на Яйцелечението

Състояние: Ново
Тип: Частна

Книга 1-ва от поредицата "Тайното лечение" В тази книга се обяснява как чрез яйцата може да се поставя диагноза и извършва лечение. В нея са представени всички методи, които използват яйцата, като диагностик и лечител. Яйцелечението е метод, който набира скорост и става все по популярен не само в народната медицина. Той се използва все повече от лекарите в световен мащаб. Изложения материал в книгата ми, може да се използва като практичен наръчник, както за обикновения човек, така и за дипломирания медик. Това е така, защото описаните методи са прости и твърде ефективни. Обясненията са придружени от множество снимки, анимирани картинки и видео клипове. Книгата е в PDF формат, 440 страници.
Ето и линк, чрез, който може да я изтеглите:
ВНИМАНИЕ! Моля, изчакайте известно време докато се зареди страницата. Това понякога отнема минута или две. Всичко зависи от компютъра и връзката му с Интернет.
bitak.net
Автор съм на три книги.
1. "Чудото на Яйцелечението" е първата и я предлагам безплатно в електронния си вариант. В книжен вариант струва 10 лв.
2. "Тайното лечение на мъсълта" е безплатна в електронен вариант, а в книжен струва 5 лв.
3. "Диагноза и лечение на нервнопсихичните и душевни състояния" в електронен вариант струва 50 лв. а в книжен - 70 лв. Тя е практичен наръчник и според някой трябва да присъства във всеки дом.
Автор съм на научен труд: "Теория на реалностите"
В книжен вариант цена 500 лв.
Обучавам всеки желаещ на боравене с биоенергия. Цена 150 лв.
Обучавам на метода "Фото терапия", но само тези които преценя за достойни за този велик метод.
Този метод принадлежи към тайните учения. Той не трябва да бъде достояние на всеки. За него разстоянията са без значение. Всеки завършил обучението ще може да въздейства на всеки биологичен обект, без значение човек или животно, на всякакви разстояния.
Чрез, метода "Фототерапия" не само се въздейства на всеки биологичен обект, но може да се прави и изследване на здравословното състояние, отново без значение изследвания обект на какво разстояние се намира от Фототерапевта.

Имаш нещо за продажба? Добави обява

Безплатно


Обява от bobi

(Регистриран на: 2016-12-12 15:30:21)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви