Деметра Транспорт ООД

Тази обява е с изтекъл срок.
обл. София | Публикувана на 2018-02-07 13:39:48.
ID на обява: 587103 | Брой разглеждания: 90
Деметра Транспорт ООД

Тип: Бизнес

Деметра Транспорт ООД е една от водещите лицензирани транспортни фирми в България. Ние разполагаме с разнообразен и луксозен автопарк и високо квалифициран опитен екип отдаден на професионалните си задължения. Предлагаме на своите клиенти богато разнообразие от специално подбрани, комфортни превозни средства и допълнителни услуги като трансфери, екскурзии, екскурзоводскии услуги и разглеждане на забележителности в цялата страна.
Tранспортна фирма ДЕМЕТРА e базирана в град София и специализирана в превоз на пътници на територията на Република България, Европейски съюз и чужбина.
Целта на превозването е туристическа т.е. транспортиране по предварително зададен маршрут от туроператорска агенция до туристически обекти и градове с културни паметници и историческо наследство.
Обслужваме с транспортни средства някои конгреси, семинари както и така нареченият и толкова нашумял напоследък team-building.
Нашите клиенти са главно туроператорски агенции, а понякога правителствени и неправителствени организации, министерства, посолства и някои хотели.
Още една посока, в която фирмата има постижения е ведомствения транспорт, превозът на ученици от и до училището, както и транспортирането на работещите в складове, заводи или други големи предприятия базирани в рамките или извън рамките на град София, което подпомага тяхното развитие и поддържането на вече създаденият имидж.
В тази връзка, предлагаме да изготвим индивидуална ценова оферта, която да задоволява напълно и да обслужва конкретно вашите нужди. За тази цел ни е необходимо да зададете необходимите параметри и условия и в кратък срок ще ви предложим качествено обслужване на разумна цена. Гъвкавостта в организацията ни позволява да Ви предложим най-добрия вариант за Вашето пътуване .
Стремежа на „Деметра Транспорт ООД" е:
• транспортни услуги с високо качество;
• достъпни цени;
• удовлетворени клиенти.
Още една насока, в която фирмата се развива, това е товарен транспорт на стоки.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

100.00лв.


Обява от Деметра Транспорт ООД

(Регистриран на: 2018-02-07 13:39:48)