Джак ръсел - чета - никой не устоява на нашите терминаторчета !

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Габрово | Публикувана на 2014-12-08 00:00:00.
ID на обява: 516246 | Брой разглеждания: 127
Джак ръсел - чета - никой не устоява на нашите терминаторчета !

Състояние: Използвано
Тип: Частна

       Продаваме - четири малки шедьовърчета на породата ДЖАК РЪСЕЛ !

       На около четири месеца са и са перфектни, многообещаващи гангстерчета. Под опеката на десетгодишен дядо, 60-килограмов немски овчар - отгледани са в условия на пълно развихряне на натурата и инстинктите си. На почти пълна свобода, в ежедневен сблъсък с неподправена природа ; без жилетчици, шапчици, шалчета и панделки (дето хич не им прилягат!) ; без клетки, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още тормози ! И отхранени с първокласна кучешка кулинария и гурме !
       Просто няма как да не са в желязно здраве при тези обстоятелства ! И са ! Желязобетонно здраве с вулканична изригваща енергия !

       Хеле, пък родителите - въвели са тотален тоталитаризъм над всичко, което мърда и е под 15 кг телесно тегло ! Разпореждат се върху десетки хектари истинска планина в покрайнините на наше село, патрулират неуморно и имат страх само от стопанката си. Ама пък страх, страх, колко да ги е страх ..., само тя си знае като тръгне да ги прибира. Въобще ... щастливи кокошки - и кучетата и стопанката им !

       Така че, уважаеми потенциални бъдещи стопани на отрочетата ни - ако сте познали себе си и характера си в нашите питомци, то мобилизирайте всичката си сърцатост и заповядайте при нас. Вашия домашен любимец, дете и член на семейството Ви е тук при нас и Ви очаква !

       За ваксини, обезпаразитявания, прегледи, паспорти - не говорим. Те се подразбират, въпреки че надали въобще са им нужни.

       Ако се нуждаете от още малко окуражаване - ние сме на разположение почти по всяко време на денонощието на телефони 00359-87-73-55677 или при необходимост 00359-88-7833564, 00359-98-8370512. Или на е-мейл адрес: digmih@mail.bg. Не се колебайте да се обърнете !

P.S. За съжаление не можем да публикуваме повече снимки, но бихме могли да Ви изпратим допълнително, при Ваше желание.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ДЖАК РЪСЕЛ - ЧЕТА - НИКОЙ НЕ УСТОЯВА НА НАШИТЕ ТЕРМИНАТОРЧЕТА !":
  • Продавам български овчарски кученца / гр. Габрово

    Развъдник продава български овчарски кученца на 40 дена - 5 женски и 1 мъжко. Малките се продават ваксинирани, обезпаразитении с родословни справки. Кученцата са с доказан произход. На място в развъдника могат да се видят майката, бащата и други роднини н...

  • Продавам кокер / гр. Габрово

    Нямам възможност да го гледам кученцето има всички ваксини и е на 4 месеца

200.00лв.


Обява от Михайлова

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:07)Последно разгледани обяви