Еко чифлик михалково гагови ниви

Тази обява е с изтекъл срок.
с. Михалково | Публикувана на 2014-12-19 00:00:00.
ID на обява: 516946 | Брой разглеждания: 204
Еко чифлик михалково гагови ниви

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Еко Чифлик Гагови Ниви предлага: три вили за гости, закрито барбекю тип зала за хранене, открита беседка с малко барбекю, малак басейн и параклис Свети Георги.

Първата вила, която е в близост до басейна, е на два етажа. На първия етаж има една спалня със собствен санитарен възел. На втория етаж са разположени три спални съответно с по едно двойно легло с гардероб и тоалетка , като в едната спалня има и едно единично легло. На етажа има също един санитарен възел за общо ползване.

Втората вила има два апартамента с отделен вход. Всеки апартамент разполага с две спални съответно с по едно двойно легло, санитарен възел и хол с кухненски бокс. Кухненския бокс разполага с тостер, електрическа кана за топла вода, съдове и прибори за хранене.

Третата вила е в проект на пускане през месец Юли 2014 г. Тя е най-новата вила в комплекса. Вилата представлява двуетажна сграда, състояща се от шест спални. Четири от спалните са  на първи етаж, а другите две на вторият. На първи етаж има и голяма просторна зала за хранене, оборудвана с всичко необходимо за да си приготвите различни вкусотии...

Всички вили са отоплявани с парно и имат постоянно топла вода.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

Безплатно


Обява от Ekochiflik

(Регистриран на: 2017-02-18 21:31:15)Последно разгледани обяви