Електрически шперц пистолет Dino. Ключарски инструменти

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2019-01-18 19:22:55.
ID на обява: 589182 | Брой разглеждания: 260
Електрически шперц пистолет Dino. Ключарски инструменти

Състояние: Ново
Тип: Частна

Електрически шперц пистолет Dino. Оборудван с акумулаторна литиево-йонна батерия.Регулируем диапазон на движение на иглата.Здрав,издръжлив,безмилостен.Отключва по-голямата част от ключалките в света.Отключва ги бързо,тихо.Ако сте любител и сега се учите,купете Klom.Той отключва секретни патрони и катинари и е много евтин,но за професионалист - това е оръжието.Трудно ще намерите по-добър професионален инструмент на такава цена.На разположение за преглед и тест.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ШПЕРЦ ПИСТОЛЕТ DINO. КЛЮЧАРСКИ ИНСТРУМЕНТИ":
 • Газови горелки / гр. София

  Шведски газови горелки -неизползвани-марка Малмьо/трябва ви само газова бутилка и кислородна и режете и заварявате всякакви метали!

 • ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИ / гр. София

  ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИПредназначение: производство на пелети от иглолистна/широколистна дървесина, биомаса, изрезки, талаш, трина, сено, слама, слънчогледови люспи, фуражни смески и др. суровини и материали. Произведените пелети са с диаметър 6 м...

 • ДРОБОМЕТНА КАМЕРА / гр. София

  ДРОБОМЕТНА КАМЕРА Предназначение: почистване на листова ламарина; профили; греди; колони; тръби; едри и дребни леярски, чугунени или стоманени детайли Дробометната камера се използва за почистване на черни, неръждаеми и цветни метали от ръжда и масло пре...

 • Жетони, жетониери, монетници за вендинг, солариум, клатушки, дартс / гр. София

  Предлагаме различни модели жетони и жетонни / монетни механизми, подходящи за вендинг машини, солариуми, автомивки, кафеавтомати, детски клатушки, джаги, билярд, дартс, кранчета за играчки и други развлекателни автомати.

690.00лв.


Обява от Младенов

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:15)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви