Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-11-30 22:53:52.
ID на обява: 599735 | Брой разглеждания: 577
Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене

Състояние: Ново
Тип: Частна

Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, както и автолебедки за теглене на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас лебедки и телфери е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Gadget, Tongrun и др.
-> bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТЕЛФЕР, ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЛЕБЕДКА, ЛЕБЕДКА ЗА ПОВДИГАНЕ, АВТОЛЕБЕДКИ ЗА ТЕГЛЕНЕ":
Газови горелки / гр. София

Шведски газови горелки -неизползвани-марка Малмьо/трябва ви само газова бутилка и кислородна и режете и заварявате всякакви метали!

ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИ / гр. София

ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИПредназначение: производство на пелети от иглолистна/широколистна дървесина, биомаса, изрезки, талаш, трина, сено, слама, слънчогледови люспи, фуражни смески и др. суровини и материали. Произведените пелети са с диаметър 6 м...

ДРОБОМЕТНА КАМЕРА / гр. София

ДРОБОМЕТНА КАМЕРА Предназначение: почистване на листова ламарина; профили; греди; колони; тръби; едри и дребни леярски, чугунени или стоманени детайли Дробометната камера се използва за почистване на черни, неръждаеми и цветни метали от ръжда и масло пре...

Жетони, жетониери, монетници за вендинг, солариум, клатушки, дартс / гр. София

Предлагаме различни модели жетони и жетонни / монетни механизми, подходящи за вендинг машини, солариуми, автомивки, кафеавтомати, детски клатушки, джаги, билярд, дартс, кранчета за играчки и други развлекателни автомати.

135.00лв.


Обява от стоян

(Регистриран на: 2017-03-15 00:12:33)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви