Езиков център лъч

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Варна | Публикувана на 2013-06-12 00:00:00.
ID на обява: 480623 | Брой разглеждания: 152
Езиков център лъч

Състояние: Използвано
Тип: Частна

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛЪЧ – КВ. АСПАРУХОВО, УЛ. „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ” №24, ЕТ.2, GSM: 0888/ 92 47 51; 0878/ 82 47 51
ОФЕРТА ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ИЗУЧАВАТ АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ ИЛИ ИСПАНСКИ ЕЗИК: ЦЕНА НА КУРСА 700 ЛВ. ОБЩО ЗА 3 НИВА (А1, А2 И В1)
Програмата „Аз мога повече” е част от оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, чиято основна цел е повишаване професионалната квалификация на работещите в България. Тя предлага възможност за безплатно обучение с ваучери за работещи на трудов договор или самонаети лица. Бюджетът на схемата „Аз мога повече 2013” е увеличен с 50 млн. лв., а срокът за приключване на обученията е удължен до 31.08.2014 г.
Програмата е добра възможност за всички работещи да усвоят чужд език и да подобрят БЕЗПЛАТНО своята квалификация, коментират преподавателите от „Езиков Център Лъч”който е одобрен от Агенцията по заетостта за доставчик на обучение по програма „Аз мога повече 2013”. Одобрените кандидати могат да подадат своето заявление за обучение в един от офисите на езиковата школа във Варна – на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 24 в квартал „Аспарухово” и на бул. Ян Хуняди 33 в жк. „Младост”.
Програмите са разработени от висококвалифицирани преподаватели, съобразно изискванията на европейската езикова рамка.
Центърът предлага следните безплатни курсове:
* Английски език
- нива А1, А2 и В1
* Немски език
- нива А1, А2 и В1
* Испански език
- нива А1, А2 и В1
Ако сте изучавали езика в гимназията или не сте сигурни от кое ниво да започнете, е необходимо да направите тест за определяне на нивото.
След като изберете „Езиков Център Лъч” за доставчик на обучение, там ще попълнят необходимите документи и ще ви запишат в съответната група. 7 дни преди началото на съответния курс, вие ще получите своя ваучер за безплатно обучение от Бюрото по труда.


В Езиков Център Лъч се предлага и допълнителна подготовка на ученици и кандидат-студенти.

За желаещите да усъвършенстват английския си език, Езиков Център Лъч предлага обучение в престижни езикови школи в „сърцето” на Лондон, където могат да се запишат в курсове по общ английски, разговорен английски, подготовка за изпитите IELTS, TOEFL, FCF, CAE, Cambridge ESOL Exam, Cambridge ESOL BEC.
Курсистите могат да бъдат настанени на квартира в самостоятелни къщи или в домовете на английски семейства, което е много добра възможност да общуват с жителите на страната и да научат за техния бит и култура.
Осигурява се трансфер от летището до квартирата и обратно.
За желаещите да опознаят Лондон като допълнение към езиковите курсове се предлага програма от социални дейности.
 
 

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛЪЧ":
 • Английски език А2 – групово обучение / гр. Варна

  Езиков център Асториа Груп организира групово обучение по английски език ниво А2. Обучението включва 60 учебни часа, през които се покрива цялото езиково ниво А2 по общата европейска езикова рамка. На края на курса се полага изпит и се издава сертификат з...

 • Иврит уроци / гр. Варна

  ИВРИТ - курс/уроци, Изучавне на ИВРИТ в малки групи, уютно от вашия дом. Достъпно  от всеки град в България и чужбина. Заедно се учим да четем, говорим и пишем на ИВРИТ. Изграждаме основите на езика, като наблягаме на произношението, увеличава...

 • Летни езикови курсове за деца и ученици 2019 ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕН9 / гр. Варна

  Нашата лятна школа е предназначена за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Вариантите за обучение ще бъдат два: - индивидуално обучение- групово обучение / групите ще са във вариант двама, трима с максимален размер до 5 души. /Лятната ни езикова школа ще включв...

 • Индивидуална подготовка за сертификати по английски език / гр. Варна

  Индивидуална подготовка за IELTS (Academic), iBT TOEFL или Cambridge CAE.Начало: При първа възможност, според графика за занятия.Хорариум: 24 астрономически часаЦена: 550 лв. (учебни пособия - включени в цената)

10.00лв.


Обява от luch

(Регистриран на: 2016-12-12 15:32:29)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

гр. Варна

10.00лв.