Фирма за торовe.Производство на торове.

гр. Пловдив | Публикувана на 2018-05-10 11:23:53.
ID на обява: 588014 | Брой разглеждания: 65
Фирма за торовe.Производство на торове.

Състояние: Ново
Тип: Частна

Фирма за торове Ваки Хим ООД Пловдив. Производство на торове - гел торове, водоразтворими торове,течни торове, хелати. Внос и търговия с торове.
bitak.net


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ФИРМА ЗА ТОРОВE.ПРОИЗВОДСТВО НА ТОРОВЕ.":
 • Потопяема водна помпа ”Тайфун 2” - Украйна / гр. Пловдив

  Потопяема водна помпа "Тайфун 2" от Bosna LG - УкрайнаПотопяема помпа ТАЙФУН 2 - BOSNA LG се използва за изпомпване на питейна вода за дома, вили, обработваема земя илиградината. Помпата може да се използва за кладенци/сондажи, тъй като тя е с малък диаме...

 • Тъкан против слана- агрил / гр. Пловдив

  Climatic 17 е много лек и се поставя директно върху растенията, които го повдигат нагоре докато растат. Неговата структура позволява на въздуха, водата и светлината да проникват. Предлага се в различни размери.

 • Тъкан за мулчиране / гр. Пловдив

  Специално изработено платно за мулчиране. Полипропиленова тъкан (зебло), която предотвратява и ограничава растежа на плевелите, отговаря на нуждите на цветари, разсадници, ландшафтни архитекти и озеленители.

 • Градинска пръскачка Herly 5 л ( или варианта 8 л) / гр. Пловдив

  Градинска пръскачка Herly 5 л ( или варианта 8 л)Градинска пръскачка Herly е предназначена за препарати за растителна защита. Пръскачката е с метален телескопичен прът и притежава ръкохватка за помпане. Пръскачката е с издържливост на високи и ниски темп...

10.00лв.


Обява от Краси

(Регистриран на: 2018-02-21 10:52:16)