ФОТОСТИМ, FOTOSTIM

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Сливен | Публикувана на 2018-04-11 09:36:44.
ID на обява: 587104 | Брой разглеждания: 105
ФОТОСТИМ, FOTOSTIM

Състояние: Ново
Тип: Частна

Фотостим, 100 мл

Панацея за рака няма. Но руските учени са разработили, след десетки години изследвания в Онкологичните центрове и най-накрая са предложили за масова употреба тъй дълго чакания препарат с растителен произход, имащ уникалната способност да разпознава атипичните /болни/ клетки в организма, да ги белязва, да укрепва имунната система, да унищожава раковите клетки и от стволовите клетки на унищожените “изродени” такива да образува млади, здрави клетки.

Това “чудо на 21 век” се нарича «ФОТОСТИМ»,

Интересно?Да поговорим по-подробно за него.

ФОТОСТИМ изпълнява последователно 3 функции:- Открива в организма огнищата на поражение /не само ракови – от всякакъв произход!/ и, използвайки структурната си прилика с кръвта на човека /в основата на продукта е хлорофил, чиято молекула е подобна на молекулата на хемоглобина, но без желязо/, без съпротивление прониква в поразените клетки и ги бележи – без да засяга здравите клетки и тъкани. /Лазерът позволява при необходимост да се видят “очи в очи” отбелязаните огнища/.

- Белязаните/от препарата/ огнища стават видими за имунната система и тя активно взаимодейства с тях, пренастройвайки ги да функционират правилно или изхвърляйки ги от организма.

- Фотостим предизвиква и поддържа от стволовите клетки на изхвърлените патологични огнища да израстват млади, здрави, чисти клетки, лишени от информацията за болестта. Произтича регенерация на тъканите и ..... на организма.Продуктът се приема от пациента в продължение на 1 месец, а положителните промени в тъканите продължават половин година. Имунната система укрепва, зрението се подобрява, възстановяват се нервните връзки в организма, косата расте по-добре, при мъжете се увеличава потентността. Човекът се променя до неузнаваемост: кожата на лицето и тялото се подмладява и се стяга, теглото се нормализира, появява се енергичност, характерът се подобрява. Видимо, възстановяването протича и на информационно ниво, в самото биополе. Структурата на „тънкото поле” /тонусът/ на човека се хармонизира. Той излъчва увереност, сила и здраве.Положителните промени се потвърждават съвсем обективно от най-различни диагностични изследвания, които могат да бъдат проведени както преди приема на препарата, така и след завършването на процеса на регенерация.Препаратът обещава да стане един от най-перспективните и с най-силно действие натурални продукти, използвани сега. Да се даде оценка на неговите достойнства и възможности,които тепърва предстои да опознаем, е трудно. Трябва само да не се забравя, че в този случай,както и при хомеопатията, оздравяването се постига чрез изостряне на болестта - при всеки пациент то е индивидуално. През 1 – 3-та седмица от началото на приема на препарата болката от отдавнашни счупвания и болни /увредени/ органи и мускули може да напомни за тях, а също така може да се пояни сънливост, изострят се хроничните заболявания, проявяват се скрити инфекции, започва дълбоко пречистване на черния дроб и бъбреците.Разпада се патогенната микрофлора /хламидии, трихомони и др./ Затова, когато се приема препаратът ФОТОСТИМ, е желателно да се помогне на организма да спазва диета /да се намали приемът на мазнини, въглехидрати и консерванти/ като се приемат фитосорбенти за прочистване на червата.За щастие неприятностите бързо свърщват, а след 3-4-та седмица може с удоволствие да се наблюдава положителната динамика на процесите в организма: подобряване на общото състояние, самочувствието, съня, настроението, при мъжете – потентността; повишаване на работоспособността, енергията, интересът към живота.Анализите на кръвта показват нормализирането на нивата на кръвната захар и холестерина, повишаването на хемоглобина, понижаването на СУЕ.

Спектърът на приложение на този препарат е неограничен. Той се препоръчва за профилактика и лечение на най-различни заболявания, в това число и на предизвиканите от неблагобриятните екологични условия на живот и работа, факторите на вредност при различни професии /в химическата, атомната промишленост, компютрите, стреса и т.н./,на упорити инфекциозни състояния.

Фотостим възстановява матрицата на здравето, въздействайки на причината /”корена”/ за болестта, чрез криза, водейки към излекуването.

Фотостим предотвратява появата на метастази!

Неговата уникалност се крие във факта, че той попада само в раковите клетки.

След фотоактивиране от дневна светлина раковите клетки умират.

С комбинация от химиотерапия или лъчева терапия с Фотостим ефективността на лечението значително се подобрява. Фотостим намалява страничния ефект от повишаване на имунитета.

Производителят на ФОТОСТИМ е RADA-PHARMA, Русия, която произвежда и изучава лекарствени вещества, хранителни добавки и медицинска козметика.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ФОТОСТИМ, FOTOSTIM":
  • Трансфер Фактор е най-ефективният имуномодулатор в света! / гр. Сливен

    ТРАНСФЕР ФАКТОР КЛАСИК е известен от години, като най-добрият продукт от коластра за ежедневна грижа за имунната система. Преподава на необразованите имунни клетки за възможни опасности заедно с план за действие.Независимо проучване на ТРАНСФЕР ФАКТОР КЛА...

  • Трансфер Фактор Плюс повишава имунитета до 437% / гр. Сливен

    Силната имунна система е най-добрата гаранция за здравето на човека. Трансфер факторите са молекули, комуникатори, които осигуряват животоспасяваща информация на имунната ви система. Тези уникални молекули образоват имунната ви система и й предоставят важ...

300.00лв.


Обява от Людмила Калъпчиева

(Регистриран на: 2017-10-06 15:29:55)