Френска панорама - заливът на приливите

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2015-02-25 00:00:00.
ID на обява: 520595 | Брой разглеждания: 147
Френска панорама - заливът на приливите

Състояние: Използвано
Тип: Частна

 10 дни / 9 нощ.
 транспорт: автобус
Маршрут:
София - Пловдив - Любляна - Триест - Сирмионе - Бурж/Блоа - Женева - Блоа - замъци по река Лоара - Шартр - Версай - Париж - Прага
Дати:
01.05.2015, 21.08.2015
1-ви ден
Отпътуване от София в 07.00ч. (от Пловдив в 05.00ч.) за Словения. Вечерта пристигане в района на Любляна и настаняване в хотел. Нощувка.

2-ти ден
Закуска. Отпътуване за Италия и посещение на гр.Триест. Разглеждане на Стария град и посещение на средновековния замък „Мирамар” с неговите градини. Пътуване за езерото Гарда, едно от най-красивите италиански езера в южната част на Алпите. Кратък престой и разглеждане на историческия център и средновековния замък в градчето Сирмионе, разположено на живописен полуостров в южната част на езерото. Заминаване за района на Милано и настаняване в хотел. Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Отпътуване за Франция. По пътя преминаване край Женевското езеро и посещение на Женева. Разглеждане на Стария град, Катедралата, паметника на Реформацията, парка около езерото с фонтана и цветния часовник. Вечерта настаняване в хотел в района на гр.Бурж/Блоа. Нощувка.

4-ти ден
Закуска. Целодневна туристическа програма в района на гр.Блоа с възможност за разглеждане на ренесансовите замъци Шамбор и Шенансо разположени по долината на река Лоара. Вечерта настаняване в хотел в района на Рен. Нощувка.

5-ти ден
Закуска. Целодневна туристическа програма по крайбрежието на Бретания и Нормандия. Отпътуване за абатството Мон Сен Мишел и разглеждане на абатската църква и “Чудния манастир”. Посещение на Сен Мало – Стария град, Катедралата “Сент Винсент”. Фотопауза в “Залива на приливите”. Нощувка в района на Рен.

6-ти ден
Закуска. Отпътуване за района на Париж. По пътя кратък престой в Шартр и разглеждане на Стария град с величествената катедрала “Нотр Дам”. Посещение на двореца “Версай” – разглеждане на дворцовите зали и градините на замъка. Вечерта настаняване в хотел в Париж и по желание панорамна разходка с корабче по река Сена. Нощувка.

7-ми ден
Закуска. Панорамна обиколка с автобус в централната част на Париж: Операта, площад “Конкорд”, “Шанз-Елизе”, Триумфалната арка, “Трокадеро”, Айфеловата кула, Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, Нотр Дам. След обяд свободно време с възможност за посещение на Лувъра или Айфеловата кула. Нощувка.

8-ми ден
Закуска. Отпътуване за Чехия и вечерта настаняване в хотел в Прага. Нощувка.

9-ти ден
Закуска. Пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език: разглеждане на Пражки Храд, Храдчанске намести с Архиепископския дворец, Катедралата „Св. Вит” и базиликата „Св. Иржи”, старият Кралски дворец, Златната уличка и Черната кула, Мала Страна, Карловия мост, Средновековните улички на Старе Место (Старият град), Староместске намести (старият градски площад) с Тинския храм, църквата „Свети Миколаш”, паметникът на Ян Хус, Кметството и един от символите на Прага – световноизвестният Астрономически часовник от ХV век „Орлой”. Свободно време с възможност за посещение на традиционна бирария. След обяд заминаване за Будапеща и настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

10-ти ден
Закуска и заминаване за България. Вечерта пристигане в София (Пловдив).
 

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ФРЕНСКА ПАНОРАМА - ЗАЛИВЪТ НА ПРИЛИВИТЕ":

1 088.00лв.


Обява от Карпе Дием Травел БГ

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:29)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви