Горивен филтърен катализатор Eco cars

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Варна | Публикувана на 2018-06-25 07:13:18.
ID на обява: 593804 | Брой разглеждания: 60
Горивен филтърен      катализатор  Eco cars

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Eco cars – това е устройство, предназначено за оптимизация на горивото,което му въздейства за постигане на най ефективно изгаряне. Eco cars позволява да се постигат икономии в разхода на гориво, да се намалят емисиите от вредните газове,да се намали шума от работата на двигателя и в същото време да се подобрят показателите на работа на двигателя и да се увеличи срока на използване на всеки двигател с вътрешно горене.
Eco cars - Позволява да се постигне по ефективно използване на горивото и това се изразява в икономия на енергия (съответно намаляване на разхода на гориво), икономия на време (съкращаване на времето за подготовка на двигателя за работа) и съкращаване обема на вредните емисии от работата на двигателя (изпускани газове и вредни вещества).
Средното намаление на количествата вредни вещества в състава на изгорелите газове при изгаряне на горивото е в размер на - 49 %.
Средното намаление на разхода на гориво в леките автомобили е в размер на - 24 %.
Средното намаление на разхода на гориво при товарните автомобили ,трактори и автобуси е в размер на -11 %.
Монтиране на катализатора Eco cars
Eco cars представлява устройство във формата на продълговат цилиндър, на двата края на който са разположени накрайници, които осигуряват постъпване и изход на горивото. Съществуват четири модела на устройството ,в зависимост от диаметъра на накрайниците (6 мм, 8 мм, 10 мм и 12 мм).
На всеки 5000 см3 на двигателя се монтира по едно устройство (например, до 5000 см3 е необходимо одно устройство, от 5000 до 10000 см3 – две, и т.н.). Срокът на полезно действие на устройството е 300 000 км (или три години).
Eco cars работи на всеки тип двигател,използващ дизелово гориво,бензин,биодизел,биоетанол и т.н ( в това число леки автомобили,микробуси, товарни автомобили и камиони ,автобуси, селскостопански машини и механизми,генератори и други)
Повече информация тук:

bitak.net
Или на сайта ни за Източна Европа
bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

400.00лв.


Обява от maxx90

(Регистриран на: 2017-03-09 16:48:43)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви


Избрани оферти