Инструментални куфари

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-01-13 19:22:57.
ID на обява: 585789 | Брой разглеждания: 115
Инструментални куфари

Състояние: Ново
Тип: Частна

Инструментални куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Качеството на всички предлагани от нас инструментални куфари и колички за инструменти е гарантирано от любимите ви производители, лидери на пазра, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.

-> bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ИНСТРУМЕНТАЛНИ КУФАРИ":
 • Газови горелки / гр. София

  Шведски газови горелки -неизползвани-марка Малмьо/трябва ви само газова бутилка и кислородна и режете и заварявате всякакви метали!

 • ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИ / гр. София

  ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИПредназначение: производство на пелети от иглолистна/широколистна дървесина, биомаса, изрезки, талаш, трина, сено, слама, слънчогледови люспи, фуражни смески и др. суровини и материали. Произведените пелети са с диаметър 6 м...

 • ДРОБОМЕТНА КАМЕРА / гр. София

  ДРОБОМЕТНА КАМЕРА Предназначение: почистване на листова ламарина; профили; греди; колони; тръби; едри и дребни леярски, чугунени или стоманени детайли Дробометната камера се използва за почистване на черни, неръждаеми и цветни метали от ръжда и масло пре...

 • Жетони, жетониери, монетници за вендинг, солариум, клатушки, дартс / гр. София

  Предлагаме различни модели жетони и жетонни / монетни механизми, подходящи за вендинг машини, солариуми, автомивки, кафеавтомати, детски клатушки, джаги, билярд, дартс, кранчета за играчки и други развлекателни автомати.

50.00лв.


Обява от стоян

(Регистриран на: 2017-03-15 00:12:33)