Иван-Чай (Fireweed)

Тази обява е с изтекъл срок.
обл. Благоевград | Публикувана на 2018-10-29 12:36:35.
ID на обява: 595423 | Брой разглеждания: 552
Иван-Чай (Fireweed)

Тип: Частна

Иван-Чай Fireweed (теснолистен кипрей).
В днешно време (незаслужено забравен през годините) производството е възстановено по древна рецепта със съвременни решения и технологии, които позволяват да се запазят напълно лечебните качества.Постоянният прием на копорски чай е най-добрата профилактика срещу доброкачествени и злокачествени образувания, простатити, ефективно средство при проблеми с отделителната и половата система. Използва се за регулиране състава на кръвта, за детоксикация на организма, при хранителни и алкохолни отравяния, за възстановяване на силите при изтощение. Пие се за зарастване на язви на дванадесетопръстника, стомаха и жлъчката. Повишава имунитета към различни вирусни заболявания, укрепва корените на косата, отстранява главоболие и предотвратява ранното остаряване на човека. Наличието на желязо, мед, манган и др. способства за правилното образуване на кръвните компоненти и повишава защитните функции на организма. Действа успокоително, нормализира функциите на стомаха, а вследствие богатото съдържание на танин, слизести вещества и витамин С. Иван-чай помага при язва, колит и гастрит, при ентероколит, при метеоризъм и анемии. Постоянното пиене на копорски чай може да ни избави от мигрена, безсъние, малокръвие, инфекции, простуди, астма, полово безсилие. В общи линии копорският чай повишава имунитета и се явява мощен антиоксидант. Мария Требен казва, че копорският чай е много ефикасен при аденом на простата и редица други заболявания. Това се потвърждава и от немските фармацефти Барбата и Петър Таис.
Иван-чай е полезен както за жени, така и за мъже. За жени- помага да се запази красотата и младостта на женското здраве. На мъжете – тази напитка дава повече сила и енергия ,има благотворно влияе върху мъжките органи.

Активни съставки:
Иван-чаят съдържа 70 полезни микроелемента, което на практика е 2/3 от Менделеевата таблица.
Съдържа 6 пъти повече витамин С от всеки лимон.
Витамин А - влияе върху растежа, подобрява състоянието на кожата, повишава устойчивостта на тялото към инфекции, осигурява растежа и развитието на епителните клетки.
Желязо, мед, манган, никел, титан, молибден, бор и т.н.
Хлорофил - стимулира заздравяването на раните, подобрява метаболизма, помага за унищожаването на раковите клетки.
Витамин В - спомага за осъществяването на много важни биохимични реакции, участва в метаболизма, регулира работата на нервната система, защитава лигавиците.

Противопоказания:няма такива,може да се приема от:
деца, бременни и хора приемащи лекарства
и други хранителни добавки.
В насипно състояние:
Калиброван със съвременна технология.
30гр.-6лв.
50гр.-9лв.
100гр.-15лв.
Handmade - древна Руска технология.
50гр.-7лв.
100гр.-12лв.
При поръчка на 200 гр. 10% отстъпка от цената.
Тел: 0893690120
bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ИВАН-ЧАЙ (FIREWEED)":
Продавам нови оригинални части за офсет м-на ROLAND и MABEG / обл. Благоевград

Продавам много оригинални части немски нови за офсет машина РОЛАНД-МАН и Фаворит половинка !!!! Много , много изгодно !!!!!

Вземи евтин кредит с отстъпка / обл. Благоевград

Вземи евтин кредит с отстъпкаТрябват ти пари с ниска лихва - получи ги от този линк: https://www.klearlending.com/b/ref/100039288

Консултации за Фирми, Учреждения и Институти / обл. Благоевград

Уважаеми Г-н / Г-жо, Mоля отворете този сайт.http://predloji.com/?view=showad&adid=418941&cityid=1Консултации за фирми с финансова задлъжнялост както към бюджета, така и към работници и служещи със закъснeли заплати. Гарантираме 100% справяне със с...

Maksims Murnieks/ Belousovs / обл. Благоевград

Уважаеми активни граждани! Ние събираме информация за Maksims Murnieks aka Maksims Belousovs, личен номер: 220386-10718. Максим Мурниекс финансира наказателни отряди. Също така извършва съхранение и закупуване на оръжие за бойни действия.Максим Мурниекс/...

6.00лв.


Обява от Людмил Русинов

(Регистриран на: 2018-07-31 20:15:11)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

обл. Благоевград

6.00лв.