Карнавалът във венеция

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2014-12-18 00:00:00.
ID на обява: 516866 | Брой разглеждания: 160
Карнавалът във венеция

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Автобусна програма – 5 дни / 4 нощувки

Дата: 06.02.2015 г.

Цената включва: 4 нощувки със закуски: две в Лидо ди Йезоло, една в Загреб и една в района на Опатия/Словения; 2 вечери в Лидо ди Йезоло; Транспорт с комфортен автобус; Екскурзоводско обслужване. Цената не включва: Доплащане за настаняване в единична стая – 63 евро; Медицинска застраховка за 5 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 65 г. -  5  лв, за лица на възраст от 65 г. до 70 г.  - 8  лв, за лица на възраст от 70 г. до 75 г. – 10 лв, за лица на възраст от 75 г. до 80 г. – 15 лв; Кораб Пунта Сабиони – Венеция и обратно – 20 евро; Разходка с Гондола по Канале Гранде – 20 евро; Входни такси за посещаваните туристически обекти: - Комбиниран билет за Двореца на Доджите, Музея Корер и Сансовиновата библиотека – 16 евро;
-   Галерия Академия – 7 евро.

С тази екскурзия ще посетите: Загреб, Лидо ди Йезоло, Опатия/Словения

Маршрут: 2300 км

Туристическа програма:

1 Ден – София – Загреб: Отпътуване от София за Загреб в 08:00 ч. от Национален стадион “В. Левски” и в 08:30 ч. от автогара ”Сердика” (с предварителна заявка). Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб вечерта. Настаняване в хотел и нощувка.

2 Ден –  Загреб – Лидо ди Йезоло: Закуска. Кратка туристическа програма в Загреб – аристократичният градски център с централният площад „Бан Йосип Йелачич”, Горни град с неоготическата катедрала и Двореца на архиепископа, хълмът Градец с енорийската църква „Свети Марко“, Парламентът, сградите на правителството и президента. Отпътуване за Италия. Вечеря и нощувка в Лидо ди Йезоло.

3 Ден – Венеция: Закуска. Туристическа програма във Венеция – площад „Сан Марко” и едноименната базилика, построена, за да съхрани мощите на светеца; Дворецът на Дожите, откъдето е управлявана Венецианската република повече от 1000 години; Камбанарията, Часовниковата кула, мостът Риалто и Канале Гранде, мостът на Академията и втората по значение базилика в града „Сан Стефано”.
Ще имате възможност да станете свидетели на всеизвестният "Полет на ангела" – традицията повелява най-красивата девойка да влиза в ролята на ангела. За зрелището акробатката се облича в тематиката на събитието – „Да живеят цветовете". Тя се качва до камбанарията на площад „Сан Марко" и се спуска до палата на Дожите.
Възможност да обядвате в кокетните малки ресторантчета около площад „Сан Стефано” – опитайте чаша Просеко с вкусната венецианска кухня и завършете удоволствието с оригинално Тирамису. След обяд можете да се потопите сред невероятната красота на Венецианската живописна школа в Галерия Академия. Вечеря и нощувка в Лидо ди Йезоло.

4 Ден – Лидо ди Йезоло – Триест - Хърватската ривиера - Словения: Закуска. Отпътуване за Триест – с многовековната си и разнолика история, Триест се слави като град с легендарен произход, богато културно наследство и толерантност между различните народи, които живеят на територията му. Пешеходна разходка и свободно време на прощад Унита Д’Италия. Посещение на двореца Castello di Miramare с уникалните си градини, където са живеели херцог Максимилиян и съпругата му Шарлота. Отпътуване за Хърватската ривиера, посещавана от Хабсбургите и от европейските благородници, от писатели и поети, художници и музиканти, открили вдъхновението си в красивите крайбрежни пейзажи, разкриващи гледки към островите и елегантните вили, към каменния бряг и зелените хълмове. Нощувка в района на Опатия или Словения.

5 Ден –София: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КАРНАВАЛЪТ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ":

479.00лв.


Обява от Оданс Травел

(Регистриран на: 2016-12-12 19:45:24)Други обяви от този потребител

Бенелюкс 12.08.15

гр. София

1 087.00лв.
Венеция 55+ и приятели

гр. София

548.00лв.
Италия – класически тур

гр. София

870.00лв.

Последно разгледани обяви

гр. София

479.00лв.