Катрин макс - професионалистът в ароматизирането на магазини, офиси, заведения и хотели

гр. София | Публикувана на 2023-05-17 09:12:11.
ID на обява: 504363 | Брой разглеждания: 536
Катрин макс - професионалистът в ароматизирането на магазини, офиси, заведения и хотели

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Ние предлагаме консултация от специалисти, голям избор от системи за ароматизация и над 50 вида аромати.Продуктите на Катрин Макс са произведени от водещи Европейски фирми с дългогодишен опит и история в Арома-маркетинга, Ароматерапията и Аромакологията.

Арома-маркетингът представлява комплекс от дейности, които използват възможностите и влиянието на миризмите в поведението на човека като стимулират неговите покупателни потребности.

Ароматизират се различни помещения със специално подбрани миризми: търговските с цел увеличаване на продажбите, офисните – с цел повишаване работоспособността, обществените – за снижаване на агресията.Обонянието е първия дистантен рецептор при живите организми, който се е запазил от древността. Чрез обонянието човека възприема огромно количество информация като голяма част от нея прониква в подсъзнанието. Кортикалния център на обонятелния анализатор при човека се намира в най-стария дял на главния мозък – обонятелния мозък. Редом с него се намира и лимбичната система, отговаряща за нашите емоции.

Ето защо, всички миризми са емоционално украсени – те са приятни или неприятни, „безразлични” миризми не съществуват. Ароматите имат способността да предизвикват мигновена емоционална реакция и оказват върху човешкия организъм непосредствено психологическо и физиологично въздействие

Информацията, възприета с органите на обоняние, оказва най-бързо и непосредствено влияние при вземането на решения, в сравнение с останалите органи на възприятие..

Съвременните хора все повече помнят миризми, които асоциират с определени марки. Ако една компания успее да свърже душевното състояние на своите потребители с някой аромат, може да пренесе чувството на щастие и върху стоката.

Ако сте Рекламна агенция – използвайте аромат на цветя, който ще направи вашите потенциални клиенти сговорчиви и податливи на вашите внушения.

Ако сте фирма, предлагаща масови продукти (например екскурзии), можете да са доверите на аромат на морски бриз, с който да „атакувате” аудиторията. Ако пък предлагате мебели – ароматизирайте вашите рекламни материали с дъх на кедър. Рекламирате ли ново заведение – доверете се на аромата на кафе.

Ако сте фирма, предлагаща продукти, свързани с емоцията, трябва да се насочите към ароматите, които предизвикват усещане за щастие и по този начин да прехвърлите това чувство върху вашите продукти. В помощ могат да ви бъдат ароматите на трева, екзотични растения и плодове. Държите ли да предизвикате вашите клиенти към импулсивни покупки, използвайте аромат на грейпфрут.Ако сте фирма, предлагаща специализирани продукти за бебета, можете съвсем спокойно да се доверите на на сладката миризма на бебе. Ароматът на лавандула ще накара вашите клиенти да се отпуснат и да ви се доверят и по-дълго да разглеждат вашата брошура.

Следвайте най-съвременното течение в сферата на рекламата - ароматната реклама и създайте едно цялостно решение, което ще омая вашите клиенти.Доверете се на нашите сътрудници и резултаите нямя да закъснеят.

 

 

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "КАТРИН МАКС - ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ В АРОМАТИЗИРАНЕТО НА МАГАЗИНИ, ОФИСИ, ЗАВЕДЕНИЯ И ХОТЕЛИ":
Сексуални стимуланти от bg stimulanti / гр. София

Страдате ли от проблеми в сексуалния ви живот? Имате намалено либидо? Не се тревожете, защото има лесно решение на вашия проблем. Предлагаме ви да посетите онлайн магазин Bg Stimulanti, където ще откриете голямо разнообразие от качествени и ефективни секс...

Хранителни добавки за имунна система, сила и енергия от biovea / гр. София

За да подобрите имунната си система,  трябва да използвате хранителни добавки и витамини. Най-доброто място, където можете да ги намерите е в онлайн магазинът на Biovea.bg . Там има изобилие от продукти, нужни за здравето и силата на вашият орга...

Лупа със лед лампичка / гр. София

Нова висококачествена лупа със бяла лед светлина и кожен калъф към нея.Подходяща за употреба навсякъде и за четене в неосветени помещения. Увеличение- 3x /6x , рзмери-89*57*9mm. При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от куриерс...

Магнитна гривна от неръждаема стомана / гр. София

Нова  гривна от неръждаема стомана с вградени магнити и кръстове.Дължина 22.2см, ширина 1.6см  и 9мм в стеснената част. Уникална за подарък със специалния си дизайн.  При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от кур...

9.58лв.


Обява от Катрин Макс

(Регистриран на: 2016-12-12 19:47:30)