Кжинка за оцветяване - Book4u

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-08-15 13:27:51.
ID на обява: 574433 | Брой разглеждания: 69
Кжинка за оцветяване - Book4u

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

BOOK4U са иновативни книжки, чиято идея е да възпитават, учат и забавляват малчуганите. Героите в тях могат да бъдат моделирани, както искате, за да се доближават максимално до начина, по който изглежда Вашето дете. Само с няколко клика, избирате прическата, цвета на косата, очите и аксесоарите на героя. Заглавието на книгата и цялата история ще бъдат написани специално за Вас, като навсякъде ще присъства името на Вашето слънчице. То лесно ще открие себе си в страниците на любимата си книжка!
За вашите съкровища предлагаме книжки за оцветяване. Настава истинска забава, когато детето започне да оцветява себе си. Това го кара да развива мисълта си, като се съобразява с това какъв цвят е косата му, какви са очите му и т.н.

Книжката се състои от 22 страници + корици.

За повече информация и поръчки -
bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КЖИНКА ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ - BOOK4U":
 • диапроектори РУСКИ и филмчета / гр. София

  Продава диапроектори РУСКИ проектират диафилми и само 22лв.-Допълнително филми приказки към апарат по 3лв.бр. ,документални по 2лв.бр.Филми без апарат по 5лв.бр.

 • Тефтерче цветно, детско с молив, 60 листчета / гр. София

  Тефтерчета цветни, детски с молив, 60 листчета.Изключително качествени и красиви, на три нива (релефни).На гърба имат два вертикални магнита за захващане на хладилник или други метални повърхности.На снимките виждате 6 различни вида, при поръчка моля уточ...

 • детски дъждобран / гр. София

  Якето е обличано 2 - 3 пъти, има качулка и светлоотражатели.

 • Розова рокля със сребърен кант за танци или повод. / гр. София

  Бомбонено розова рокля със сребърен кант за танци или повод.Полата на роклята е с три реда волан със сребърен кант. В сребърнят кант има вкаран материал, който да държи полата повдигната. Роклята е с дълъг ръкав. Ръкава е прозрачна материя. На края на рък...

13.99лв.


Обява от Бунт Адвъртайзинг

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:10)