Комбиниран курс миглопластика – косъм по косъм и обемни техники

обл. Стара загора | Публикувана на 2024-02-11 10:39:18.
ID на обява: 601097 | Брой разглеждания: 27
Комбиниран курс миглопластика – косъм по косъм и обемни техники

Тип: Бизнес

7 дни – 80 часа

Включен стартов пакет:
- 2 кутии микс мигли косъм по косъм
- 2 кутии микс мигли обемни техники
- 2 пинсети
- Лепило, праймер, ремувър
- 50 бр. пачове, 50 бр. микрочетки
- Учебно помагало
Курса включва теоритико-практическа подготовка по част от професия „Козметика”, специалност „Козметик”, модул „Поставяне на мигли косъм по косъм и обемни техники” по изискванията на МОН и Европейският съюз. Необходимото оборудване и продукти са предоставени от нас и са включени в цената на курса.
Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване. Информацията, която даваме е не само от написаното в учебниците, но е изпълнено с примери от 20 годишния опит на преподавателите. Във всяка теоретична тема се прави връзка с процедурите и въздействията в козметичните манипулации.
Самостоятелна форма на обучение, съвременни методи на преподаване, практическа насоченост.
Курсистите получават Удостоверение за професионална квалификация - лицензиран държавен документ по образец на МОН с международна валидност, заедно с безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.
Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0884270104, 0878783993, както и на e-mail адрес: koventina.bg@gmail.com или посетете сайта ни bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "КОМБИНИРАН КУРС МИГЛОПЛАСТИКА – КОСЪМ ПО КОСЪМ И ОБЕМНИ ТЕХНИКИ":