Курс по фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластики, професионален грим, масаж

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-03-06 00:00:00.
ID на обява: 511903 | Брой разглеждания: 115
Курс по фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластики, професионален грим, масаж

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионално обучение по:
ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАСАЖИ, МАНИКЮР, ДЕКОРАТИВЕН МАНИКЮР, ЛЕЧЕБЕН И КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА С ГЕЛ И АКРИЛ, ПЕРУКЕРСТВО, МАСАЖИ, ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ, ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ, ГОТВАЧ, СЕРВИТЬОР-БАРМАН, ПОЛИГРАФИЯ, ТЕКСТООБРАБОТКА.
 С учебните програми, които са съобразени с Европейските изисквания можете да се запознаете като ни посетите на посочените по-долу адреси. Курсовете включват теоретико - практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката.  Курсовете се водят от квалифицирани преподаватели с богат практически и педагогически опит. Накрая на всеки курс се полага изпит по теория и практика. Издават се: Удостоверение за придобиване на професионална квалификация за част от професия или Свидетелство за втора степен на професионална квалификация, одобрени от Министерството на образованието, младежта и науката, валидни както в страната, така и в страните членки на Европейския съюз. По време на курса курсистите не заплащат никакви допълнителни средства за консумативи и материали. Издава се и EUROPASS  (Europass приложение към сертификат  е документ,  който се издава на притежателите на сертификат за професионално образование или обучение. Той е добавка към сертификата  не го замества, но дава допълнителна информация, полезна най-вече за работодатели и други институции извън страната, в която е издаден оригиналният сертификат). Курсистите имат реална практика.
На вниманието на всички практикуващи професиите ФРИЗЬОР, КОЗМЕТИК, ГОТВАЧ, СЕРВИТЬОР-БАРМАН, ОПЕРАТОР НА КОМПЮТЪР, ПОЛИГРАФИСТ с доказан най-малко 6 месеца трудов стаж , без Удостоверение или Свидетелство (Диплома):
Съгласно Закона за професионалното образование и обучение практикуващите гореспоменатата професия могат да се явят на държавен изпит по теория и практика и по този начин да удостоверят знанията и уменията си. Изпитите се провеждат по предварително обявен конспект от Учебния център.
Учебният център предоставя на кандидатите необходимите теоретични материали.
Опитът, който натрупа екипа ни е ГАРАНТ за Вашия успех. Нашите възпитаници днес работят активно в бизнеса. Ще бъдем Ваш учител, партньор и съветник през целия срок на обучение.
НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ – ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ!!!

Записвания на адрес:  гр. София, ул. „Иларион Макариополски”  №  15  (пресечка на бул. Хр. Ботев – до 46 - то ОУ),  029311925, 0889/862187,
гр. Бургас,  ул. „Цар Симеон” № 81, ет.1,  056989022, 0889862187, 0878703381
bitak.net;
e-mail: uc_sjd@abv.bg – за София
             uc_sjd3@abv.bg – за Бургас
 
 

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРС ПО ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКИ, ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ, МАСАЖ":
 • Държавни курсове пакет /маникюр-педикюр/ / гр. София

  ЦПО СТИИЛ е с 20-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -държавно удостоверение, издадено от ЦПО към НАПОО, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ЦПО СТИИЛ предлага обучения по; МАНИКЮР / у-во на...

 • Обучение за борба с наднорменото тегло и хранителни добавки / гр. София

  Ускорено практическо обучение за борба с наднорменото тегло и употреба на хранителни добавки.Завършилите обучението ще придобият умения да регулират наднорменото тегло, да създават хранителни и двигателни режими, да употребяват рационално хранителни добав...

 • Професионален курс „грим“ / гр. София

  ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по „ГРИМ“  по утвърдени програми от МОН и ЕС, висококвалифицирани знания и умения и легитимно международно Удостоверение за професионално обучение. Интензивният Курс е подходящ з...

 • Курс антицелулитен масаж / гр. София

  Програма на курса: 1.           Апаратен антицелулитен масаж; 2.           Кавитация; 3.           Вак...

Безплатно


Обява от Снежанка Вълова

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:10)