Курс по козметика в лицензиран учебен център в бургас

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Бургас | Публикувана на 2015-04-24 00:00:00.
ID на обява: 511898 | Брой разглеждания: 175
Курс по козметика в лицензиран учебен център  в  бургас

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО - МС в гр. Бургас провежда лицензирано професионално обучение по професия или част от професия „КОЗМЕТИК”, специалност „Козметика”.  Учебната програма е разработена по изискванията на МОН и Европейският съюз. Курсът включва теоритико-практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката.  Курсът се води от квалифициран преподавател  – майстор-козметик. Достъпни цени. Отстъпки при определени условия.
 При успешно полагане на държавeн изпит пред комисия в края на курса се издава СВИДЕТЕЛСТВО (най-високата степен за професията) за втора степен на професионална квалификация по професия „Козметик”, специалност „Козметика” или  Удостоверение за част от професия, одобрени от  Министерство на образованието, младежта и науката, валидни в страната и чужбина.  Издава се и EUROPASS  (Europass приложение към сертификат  е документ,  който се издава на притежтаелите на сертификат за професионално образование или обучение).
Материалите, необходими за практическото обучение са осигурени от центъра.
На вниманието на всички практикуващи професията „КОЗМЕТИК” с доказан най-малко 6 месеца трудов стаж  без Удостоверение или Свидетелство (Диплома):
Съгласно Закона за професионалното образование и обучение практикуващите гореспоменатата професия могат да се явят на държавен изпит по теория и практика и по този начин да удостоверят знанията и уменията си. Изпитите се провеждат по предварително обявен конспект от Учебния център.
Учебният център предоставя на кандидатите необходимите теоретични материали.
Ние сме професионалистите – ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ
 
Записвания:  гр. Бургас,  ул. „Цар Симеон” №  81, ет.1,  056989022, 0889862187,  0878703381.
 

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРС ПО КОЗМЕТИКА В ЛИЦЕНЗИРАН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР В БУРГАС":

Безплатно


Обява от Снежанка Вълова

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:55)Последно разгледани обяви