Курс по маркетинг в социалните мрежи

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2015-03-24 00:00:00.
ID на обява: 522234 | Брой разглеждания: 190
Курс по маркетинг в социалните мрежи

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Лицензиран учебен център Нет Ит провежда курс по маркетинг в социалните мрежи. Курсът стартира на 26.04. 2015г. Крайният срок за записване е 26.04.2015. Местата в групата са 14.

Ако искате да научите как правилно да общувате с потребителите си, как да отговаряте на получените похвали, какво да предприемете, когато Ви критикуват, как да поканите Вашите последователи на конкретно събитие или пък искате да организирате игра с награди, търсите на правилното място. В курса по Маркетинг в социалните мрежи ще получите отговор на всичките си въпроси. Ние ще Ви покажем какви похвати можете да използвате, за да сте винаги интересни на Вашата аудитория. Ще научите как да измервате колко успешно е присъствието Ви в социалните мрежи и дали хората се ангажират активно с Вашия бранд. Ще Ви запознаем с различни онлайн инструменти, с които да следите мнението на потребителите си, къде и с какво Ви споменават. В практическата част от този модул ще Ви покажем в детайли основните функционалности на Google Plus, възможностите на най-разпространената в България социална мрежа Facebook, както и възможността да превърнете професионалните си контакти от LinkedIn в потенциални клиенти и бизнес партньори.

В края на нашия курс ще Ви научим как да работите с най-полезните онлайн инструменти, с които да автоматизирате дейността си в социалните мрежи, като това ще Ви спести не само време, но ще помогне да организирате по-лесно Вашето присъствие в тях.

Обучението по маркетинг в социалните мрежи се организира от Нет Ит - лицензиран учебен център с лиценз, издаден от НАПОО. Всеки успешно завършил курсист получава сертификат, издаден по образец на МОН. Сертификатът е на английски език.

Фирма: Нет Ит ЕООД
Адрес: гр. София, кв. Изток, ул. Николай Хайтов 2
Web: bitak.net
E-mail: contact@marketingexpert.bg
Тел. 02/878 05 53

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРС ПО МАРКЕТИНГ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ":

180.00лв.


Обява от Илиян Петров

(Регистриран на: 2017-02-18 20:15:24)



Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви