Курс по Solid Works - специализирано компютърно обучение

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Стара загора | Публикувана на 2018-11-02 10:22:52.
ID на обява: 591403 | Брой разглеждания: 165
Курс по Solid Works -  специализирано компютърно обучение

Тип: Бизнес

SolidWorks e 3D CAD софтуер за инженерно проектиране в областта на машиностроенето, индустриалното оборудване, потребителските продукти, автомобилостроенето, самолетостроенето, роботиката, енергетиката и много други. Чрез SolidWorks можете бързо и лесно да превърнете вашите идеи в страхотни крайни продукти! Курсът на обучение по SolidWorks включва теоретични знания и практически упражнения.
Обучението е събрано в 60 учебни часа, като се работи в много малки групи, във време, съобразено с Вашите изисквания и график се разработено по иновативна методика, с която бързо и лесно ще схванете основните принципи на работа с програмата.
Курсовете се водят от специалисти в дългогодишен опит и технически умения за работа със съответния софтуер.След приключване на курса се издава Удостоверение- сертификат за повишаване на квалификацията, лицензиран към МОН. Център за Образование и Наука Максима е водеща фирма за езиково , компютърно и професионално обучение в Стара Загора. Повече от 19 години Ние Ви доказваме че предлагаме: качествено образование, модерни методи на обучение, приятна учебна атмосфера, най – добрите условия в града! Работим само с професионалисти с опит! За повече информация и записване заповядайте на адрес: гр. Стара Загора, ул. Иван Мирчев 8 ет 2 офис 5 и на тел: 0893 556 550; 042 230 586
Skype:maxima.stz E-mail:nauka_stz@abv.bg bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРС ПО SOLID WORKS - СПЕЦИАЛИЗИРАНО КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ":

Безплатно


Обява от Център за Образование и Наука Максима

(Регистриран на: 2017-12-12 15:47:01)