Курс по Solid Works - специализирано компютърно обучение

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Стара загора | Публикувана на 2018-11-02 10:22:52.
ID на обява: 591403 | Брой разглеждания: 347
Курс по Solid Works -  специализирано компютърно обучение

Тип: Бизнес

SolidWorks e 3D CAD софтуер за инженерно проектиране в областта на машиностроенето, индустриалното оборудване, потребителските продукти, автомобилостроенето, самолетостроенето, роботиката, енергетиката и много други. Чрез SolidWorks можете бързо и лесно да превърнете вашите идеи в страхотни крайни продукти! Курсът на обучение по SolidWorks включва теоретични знания и практически упражнения.
Обучението е събрано в 60 учебни часа, като се работи в много малки групи, във време, съобразено с Вашите изисквания и график се разработено по иновативна методика, с която бързо и лесно ще схванете основните принципи на работа с програмата.
Курсовете се водят от специалисти в дългогодишен опит и технически умения за работа със съответния софтуер.След приключване на курса се издава Удостоверение- сертификат за повишаване на квалификацията, лицензиран към МОН. Център за Образование и Наука Максима е водеща фирма за езиково , компютърно и професионално обучение в Стара Загора. Повече от 19 години Ние Ви доказваме че предлагаме: качествено образование, модерни методи на обучение, приятна учебна атмосфера, най – добрите условия в града! Работим само с професионалисти с опит! За повече информация и записване заповядайте на адрес: гр. Стара Загора, ул. Иван Мирчев 8 ет 2 офис 5 и на тел: 0893 556 550; 042 230 586
Skype:maxima.stz E-mail:nauka_stz@abv.bg bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРС ПО SOLID WORKS - СПЕЦИАЛИЗИРАНО КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ":

Безплатно


Обява от Център за Образование и Наука Максима

(Регистриран на: 2017-12-12 15:47:01)
Други обяви от този потребител

Редки езици  в Максима

гр. Стара загора

1.00лв.
Български език за чужденци

гр. Стара загора

11.00лв.
Курсове по италиански език

гр. Стара загора

0.00лв.
Подготовка за Сертификати

гр. Стара загора

11.00лв.

Последно разгледани обяви