Курсове по 3D Studio Max. Отстъпки в пакет с курсове по AutoCAD, Adobe Photoshop, Illustrator

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2021-08-19 15:53:41.
ID на обява: 592620 | Брой разглеждания: 371
Курсове по 3D Studio Max. Отстъпки в пакет с курсове по AutoCAD, Adobe Photoshop, Illustrator

Тип: Бизнес

Лицензиран учебен център Славкова предлага обучение по моделиране и визуализация. 3D Studio Max Design е високопрофесионална програма в областта на моделирането и визуализацията. По време на курса изучавате създаване на сложни тримерни обекти с необходимите модификатори: изграждане на повърхнини, терени, предмети. Обръщаме особено внимание на реалистичното представяне на сцените с подходящо осветление и материали, включително използване на специални процедурни карти.

При нас продължителността на курса е 15 работни дни по 2 уч.ч. дневно. Работим с един до двама курсисти. За работещите на смени предлагаме обучение по специфичен график. След завършване на обучението се издава удостоверение на български и английски език.

Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модули: AutoCAD, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw. Адрес на офиса: София, бул. Александър Стамболийски № 89, вх. Б, ет. 1, офис № 3 (кръстовището с Опълченска). Допълнителна информация може да получите на тел.:
02/987 30 30, 0888 379 888
Site: bitak.net
e-mail: slavkova@abv.bg

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРСОВЕ ПО 3D STUDIO MAX. ОТСТЪПКИ В ПАКЕТ С КУРСОВЕ ПО AUTOCAD, ADOBE PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR":