Курсове по италиански език

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2015-03-31 00:00:00.
ID на обява: 522575 | Брой разглеждания: 94
Курсове по италиански език

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Учете италиански език с лекота и удоволствие!
В езикова школа "Нови хоризонти" работим по най-добрата съвременна италианска езикова система Progetto Italiano, като под ръководството на отлично подготвените ни преподаватели ще навлезете бързо в живия италиански, изключително полезен в бъдещото Ви ежедневно общуване в Италия. Новите ни вечерни пролетни групи започват през месец май:
 
   *  А1 ниво - 12.05.15 г.
   *  А2 ниво - 11.05.15 г.
   *  В1 ниво - 13.05.15 г.
   *  В2 ниво - 13.05.15 г.

 Разбира се, при нас можете да посещавате и дневни - сутрешни и следобедни, както и съботно-неделни групи. Методиката, която използваме в процеса на обучение, е изградена изцяло върху комуникативния и интерактивен подход.

В основата лежи ситуативния принцип – лексиката се изучава в контекста на конкретни езикови ситуации, в които участниците в комуникативния акт (курсистите) са мотивирани да общуват, да творят реч, използвайки целия си капацитет от налична лексика и заучени граматични и фразеологични структури.

Подобни речеви симулации поставят участниците в речевия акт в комуникативни условия, подобни на онези, в които биха били поставени , ако са в самата Италия и по този начин се активизират максимално езиковите им умения.

Курсистите четат оригинални текстове на италиански, слушат оригинална италианска реч и после отговарят на въпроси, дискутират, анализират и изпълняват различни комуникативни задачи на езика.

Нека всеки, пожелал да се сближи с езика и културата на съвременна Италия, да заповяда в образователен център „Нови хоризонти”. Ние няма да измамим вашите очаквания. Учебните ни зали се намират на бул. "Княгиня Мария Луиза" 77 и бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" 32.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРСОВЕ ПО ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК":
 • РАЗГОВОРЕН АНГЛИЙСКИ език / гр. София

  Учебен център ДЕТЕЛИНА предлага курс по РАЗГОВОРЕН АНГЛИЙСКИ език по системата ClockwiseПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 2 месецаУЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 60ЦЕНА: 235 лвРАБОТНО ВРЕМЕ на офиса: от 8:00 до 21:00 часаОпределянето на нивото става с безплатен входен тест.Разполагаме с д...

 • Български език за чужденци – корпоративно обучение / гр. София

    Езикова школа Абилити организира чуждоезиково обучение по : Български език за чужденци  гарантиращо  бързо и качествено овладяване на езика .  - индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езиц...

 • Френски език първо ниво- за начинаещи / гр. София

      Езикова школа АБИЛИТИ организира обучение по Френски език първо ниво- за начинаещи индивидуално и в малки групи.. График на занятията : съобразно с времето на курсистите. В учебния план са включени аудио и видео уроци....

 • Английски език - корпоративно обучение / гр. София

        Езикова школа Абилити организира чуждоезиково обучение по английски гарантиращо бързо и качествено овладяване чуждия език . Обучението може да се провежда както в нашите учебни зали , така и във вашия офис .  обучението...

3.75лв.


Обява от нови хоризонти

(Регистриран на: 2017-02-18 20:15:30)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви