Курсове по норвежки език

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2015-06-29 00:00:00.
ID на обява: 527430 | Брой разглеждания: 164
Курсове по норвежки език

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Вие се нуждаете от обучение по    Норвежки език, но се притеснявате от това дали ще се справите с усвояването му?! Ние от Леонардо Да Винчи Център сме съчетали най-добрите условия за Вашето успешно обучение.
 
За да постигнем оптимални резултати се стараем да отговаряме на всички Ваши изисквания, като постоянно се усъвършенстваме, и повишаваме качеството си на работа!
 
Предлагаме Ви обучение по Норвежки език както за напреднали , така и за начинаещи. Всяко от нивата е с хорариум 80 учебни часа. Преподава се по оригиналната система на обучение – „NY I NORGE” , от преподаватели с богат опит.
 
След преминаване на І-во ниво Вие трябва да умеете : да водите разговор, да четете и разбирате елементарни текстове, да прилагате началната норвежка граматика.
 
След преминаване на ІІ-ро ниво от Вас се очаква да разбирате и говорите свободно, да можете лесно да четете непознати текстове, да не изпитвате затруднения при прилагане на граматиката, както и да сте се запознали в дълбочина със норвежката култура.
 
ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ОЩЕ:
 
Изберете сами формата на обучение и графика:
- в малка група от 5 до 8 курсиста
- индивидуално
И в двата случая се съобразяваме изцяло с Вашето свободно време и график. Именно заради това сформираме сутрешни, дневни и вечерни групи през цялата седмица, включително и през почивните дни.
Приятна атмосфера в модернизирани учебни зали. Безплатни учебните материали (учебник и учебна тетрадка).
Разсрочено плащане, което не променя цената на курса, както и различни отстъпки!
И не на последно място – коректно отношение!
 
На всички успешно завършили курса на обучение се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРСОВЕ ПО НОРВЕЖКИ ЕЗИК":
 • Немски език - курсове и обучения - пловдив / гр. Пловдив

  Привет  приятели  на  агенция  „Логос”  !!!   Добре  дошли  приятели  на  езиков  център  „Логос”. В  мoмента   имате   уникалния   ша...

 • Английски - курсове и обучения - пловдив / гр. Пловдив

  Здравейте  приятели  на  aнглийския език!!!    Езиков  център  „Логос” ви предоставя  изключителната  и  невероятна  възможност  за  курс  по  Английски  език за...

 • Разговорен курс по английски еззик / гр. Пловдив

  РАЗГОВОРЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!    Езиков  център  „Логос” ви предоставя  изключителната  и  невероятна  възможност  за  курс  по  разговорен  Английски  език  с&n...

 • Японски език / гр. Пловдив

  Курс по ЯПОНСКИ ЕЗИК!Впуснете се в едно екзотично, приятно и интересно обучение с нас!Колкото и трудно да Ви изглежда обучението по Японски език, нашите опитни преподаватели – професионалисти са тук, за да Ви помогнат! Курсовете по Японски език са система...

Безплатно


Обява от davincicenter

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:32)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

гр. Пловдив

Безплатно