Курсове по турски език

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2018-01-02 09:19:06.
ID на обява: 527429 | Брой разглеждания: 141
Курсове по турски език

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Вие се нуждаете от обучение по Турски език език? Търсите перфектните условия, а именно да бъдете обучавани от опитни преподаватели в удобно за Вас време и график, и то на изгодна цена?!
 Леонардо Да Винчи Център е водеща фирма в сферата на чуждо-езиковото, компютърното и професионалното обучение. Вече повече от 15 години, обучаваме хора от всички възрастови групи с различни потребности и желания.
За да постигнем оптимални резултати се стараем да отговаряме на всички Ваши изисквания, като постоянно се усъвършенстваме, и повишаваме качеството си на работа!
Обучението по Турски език е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали  (І – ІІІ ниво), и е съобразено с Европейската езикова рамка. Всяко от нивата е с хорариум 80 учебни часа. Преподава се по оригинална турска система на Анкарския университет –“HITIT”.
 
  Курсовете по турски език се водят от висококвалифицирани преподаватели-филолози с дългогодишен опит в преподаването. Обучението е ориентирано към развиване на всички езикови умения – слушане и четене с цел разбиране, комуникация и свободен разговор, правилно писмено и устно изразяване, лексикална и граматическа подготовка.
 
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ ЦЕНТЪР ВИ ПРЕДЛАГА ОЩЕ:
 
Изберете сами формата на обучение и графика:
-         в малка група от 5 до 8 курсиста
-         индивидуално
И в двата случая се съобразяваме изцяло с Вашето свободно време и график. Именно заради това сформираме сутрешни, дневни и вечерни групи през цялата седмица, включително и през почивните дни.
Приятна атмосфера в модернизирани учебни зали. Безплатни учебните материали (учебник и учебна тетрадка).
Разсрочено плащане, което не променя цената на курса, както и различни отстъпки!
И не на последно място – коректно отношение!

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРСОВЕ ПО ТУРСКИ ЕЗИК":
 • Немски език - курсове и обучения - пловдив / гр. Пловдив

  Привет  приятели  на  агенция  „Логос”  !!!   Добре  дошли  приятели  на  езиков  център  „Логос”. В  мoмента   имате   уникалния   ша...

 • Английски - курсове и обучения - пловдив / гр. Пловдив

  Здравейте  приятели  на  aнглийския език!!!    Езиков  център  „Логос” ви предоставя  изключителната  и  невероятна  възможност  за  курс  по  Английски  език за...

 • Разговорен курс по английски еззик / гр. Пловдив

  РАЗГОВОРЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!    Езиков  център  „Логос” ви предоставя  изключителната  и  невероятна  възможност  за  курс  по  разговорен  Английски  език  с&n...

 • Японски език / гр. Пловдив

  Курс по ЯПОНСКИ ЕЗИК!Впуснете се в едно екзотично, приятно и интересно обучение с нас!Колкото и трудно да Ви изглежда обучението по Японски език, нашите опитни преподаватели – професионалисти са тук, за да Ви помогнат! Курсовете по Японски език са система...

Безплатно


Обява от davincicenter

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:32)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

гр. Пловдив

Безплатно