Къща за гости сияна град николаево

Тази обява е с изтекъл срок.
с. Нова махала | Публикувана на 2014-12-02 00:00:00.
ID на обява: 515864 | Брой разглеждания: 142
Къща за гости сияна град николаево

Състояние: Използвано
Тип: Частна

В сегашния си вид, обектът представлява, внушителна двуетажна къща изградена от камък, дърво и керпич (с дебелина на стените от 0,70 м.), изцяло измазана, боядисана в много светъл - сивеещ цвят, с декоративна дървена кафява стряха, подменена дограма в тъмно кафяв цвят и естествена каменна облицовка както в основата си, така и като пътеки около нея. Къщата е разположена в центъра на селото (на “мегдана”) срещу новореконструиран парк, широка асфалтова улица с обособени отпред сенчести паркоместа. Имота е с 970 кв.м. правоъгълен двор (ограден от всички страни с високи масивни огради), от който – около 260 кв.м. цветна и качествено затревена и поддържана площ, 420 кв.м. подредена и в силата си овощна градина (с 21 бр. – ябълки, праскови, сливи, череша, круши, дюля, кайсия и вишна), 130 кв.м. застроена площ, 80 кв.м. каменни пътеки с разположени над тях асми с десертно грозде, и
80 кв.м. зеленчукова градина, лозе (с винен сорт грозде) и помещение за инструменти. В имота има външна чешма с декоративно каменно покритие и два кладенeца за напояване. Обособени са и покрита веранда с каменна настилка и битово помещение с открита камина (барбекю), като открити кътове за отдих, готвене и хранене. Като интериор в двора са разположени изкуствено езеро с водна каскада и лилии, много цветя, както и старинни битови предмети от историята на дома създаващи незабравим уют и старинна, но строга и изчистена атмосфера.    Първия етаж на къщата е оформен изцяло като дневна зона с обособени – входно антре, две еднакви бани с тоалетни, голяма всекидневна (механа) и миниатюрен бокс. От бокса има излаз към долепени до къщата сервизни помещения – гараж с излаз и откъм улицата, складово помещение и битово помещение с открита камина (последното с излаз и откъм двора). Входното антре (с излаз към всекидневната и баните) и баните са облицовани с луксозен гранитогрес и фаянс, като вторите са оборудвани с моноблокове, мивки, огледала, душ – батерии и отоплителни лири.

   Всекидневната е с чиста площ от 35 кв.м. и е “гордостта” на дома. Същата е оформена като механа, със стени от гипсокартон, изцяло запазен и реставриран таван от ръчно дялани дъбови дъски и греди с тъмен естествен цвят, и с комбинирано подово покритие в старинна гама – ламинат в дневната и луксозен гранитогрес в кухненската част. Оборудвана е с – голяма маса с осем стола, тапициран разтегателен диван пред аудио – къта (телевизор, усилвател, DVD уредба и тонколони), луксозна кухня – направена в старинен стил (в комбинация от плоскости и естествен дъбов материал), и оборудвана със съвременни енергоспестяващи уреди на реномирани фирми – печка за вграждане, газов котлон, съдомиялна машина, пълен кафе - автомат и абсорбатор.
В миниатюрния бокс към кухненската част са разположени хладилник и микровълнова фурна.
В помещението е вградена и луксозна камина – изградена и облицована с естествен камък и дърво, с вградена камера и водна риза, от която се захранва отоплителната инсталация на къщата. Инсталацията е с изводи към алуминиеви радиатори, както във всяка една стая, така и в коридора на първия етаж, двете бани и комбиниран електрически бойлер, осигуряващ захранването с топла вода.

   В помещението е разположена (започва) и вита вътрешна дървена стълба с излаз на коридор към втория етаж, където се намират три самостоятелни стаи с осем места за настаняване, оборудвани с:
ламинирано подово покритие; легла с матраци и гардероби; работни масички с нощни лампи и столове; 14 инчов цветeн телевизор в голямата стая; завивки, осветителни тела, корнизи и пердета.
От коридора на втория етаж има излаз и към голяма полупокрита тераса, с дървен парапет, декоративна каменна настилка - обособена като кът за отдих с изглед към двора.

В къщата е изградена пожароизвестителна инсталация, предупреждаваща посетителите в случаи на пожар, “СОТ” и цифрова телевизия.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

Безплатно


Обява от Kashtasiana

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:10)Последно разгледани обяви