Квантов анализатор

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Ямбол | Публикувана на 2017-11-27 16:26:17.
ID на обява: 474104 | Брой разглеждания: 657
Квантов анализатор

Състояние: Ново
Тип: Частна

  Квантовия анализатор е съвременен уред чрез, който се правят около 300 изследвания на различни органи и системи в човешкия организъм. Освен че прави основните изследвания за които сме чували като кръв, урина ниво на кръвната захар, хемоглобин, телесна течност, ниво на мазнините и др. Той си позволява да прави и още много, много други за които никога не сме чували. Но, чрез тези изследвания ни представя една почти съвършена картина за здравословното ни състояние.

Подходящ е и за изследване на кръвната захар от диабетици, като по този метод се пести от скъпо струващите тест ленти и болката причинена от убождането за пускане на кръвта. Изследването чрез Квантовия анализатор не само, че е напълно безболезнено, но и не се усеща въобще.

Квантовия анализатор трябва да бъде включен към компютър или лаптоп.

Уреда е напълно автоматичен и му е необходимо само 56 секунди за да направи пълните изследвания.

Ето малко повечко информация

Човешкото тяло непрекъснато произвежда голям брой клетки, които нарастват, развиват се и се обновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 мил. клетки, а на минута се обновяват около 100 мил. кръвни клетки. В процеса на клетъчно делене и обновяване атомното ядро и електроните се движат с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни са различни при добро здраве, предболестно състояние и болест. Ако можем да измерим тези специфични електромагнитни сигнали, то ние можем да определим и здравословното състояние на човека.

Според Квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос (спинът) и промяната на орбитното въртене на електроните около атомното ядро, което води до промяна на атомите (съставляващи материята), промяна на микро и макро молекулярно ниво, промяна на  клетъчно и в крайна сметка на тъканно ниво. Тъй като електроните носят заряд, когато спинът на електроните и тяхната орбита около атомното ядро се промени, то и електромагнитните вълни излъчващи се от атомите, също се променят. При болестно състояние на тялото, енергията на електромагнитните вълни се променя и хранителният статус е изключително нисък. Обикновено е само нано гаус до микро гаус. Честотата и енергията на слабото магнитно поле, регистрирани от сканиращия сензор се съпоставят с резонантния спектър на стандартните кванти и хранителни индикатори при болест от вграден микропроцесор, и след като честотата и енергията се усилят и обработят от програма, се регистрира съответната квантова стойност (от положителна до отрицателна). Размерът на квантовата стойност определя естеството и степента на заболяването, след което резултатите от замерванията се диагностицират от лекар.

Увредените клетки са различни от нормалните клетки и електромагнитните вълни, излъчвани от тях, също са различни от електромагнитните излъчвания на нормалните клетки. Квантовият анализатор сравнява различията, като изпраща стандартни вълни по спесимен (образец) на здрави клетки и ги сравнява с вълните на увредените клетките. Ако пациентът има увредени клетки, ще се появи резонанс и устройството ще регистрира сигнала. Колкото е по-голям броя на увредените клетки, толкова по-интензивен е сигналът и квантовата стойност клони към положителна стойност. Ако няма увредени клетки, няма да се появи резонанс и квантовата стойност ще клони към отрицателна стойност. На подобен принцип работят и радиовълните. Има много радиовълни в пространството. Ако искате да слушате определена програма, то Вие трябва да настроите радиото на определената честота, при което се появява резонанс и вие можете да слушате съответната радио програма. Същият принцип използва и Квантовият Анализатор при тестването.

Какво е Квантов Анализатор

Квантовият Анализатор е високотехнологичено устройство, продукт на интергация между медицина, био-информатика, електро-инженерство и други съвременни науки. Той анализира здравословното състояние, констатира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от клетките на човешкото тяло.

Квантовият Анализатор е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследвания на организма. Квантовия Анализатор е неинвазивен, лесен, удобен, бърз, икономичен метод на изследване. С развитието на науката, той ще има все по-широко приложение и все по-голям принос за човешкото здраве.


Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР":

400.00лв.


Обява от bobi

(Регистриран на: 2016-12-12 15:30:21)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

гр. Ямбол

400.00лв.