Лекарски кабинети под наем

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Асеновград | Публикувана на 2014-09-27 00:00:00.
ID на обява: 511800 | Брой разглеждания: 98
Лекарски кабинети под наем

Състояние: Използвано
Тип: Частна

На Вниманието на заинтересованите Лекари – Специалисти (УНГ, Невролози, Ендокринолози, Кардиолози и др.) , Семейни Лекари, Стоматолози и Медико-диагностични лаборатории.

Уважаеми медицински специалисти, ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ, възможност за наемане на кабинети в новооткрит специализиран комплекс за предоставяне на медицински и стоматологични услуги.

Комплексът се намира в гр. Асеновград, кв. „Запад“ (най-многобройният жилищен район на територията на града с над 10000 жители). В самия център на кв. Запад има търговски център (хранителни и промишлени стоки) с Аптека, които са част от новооткрития комплекс. Добра локация с пътната мрежа в района и бърз достъп до с. Долни Воден и Горни Воден и централния път Пловдив - Асеновград.

Комплексът има статут на медицински център и включва обособени помещения за лекарски и стоматологични кабинети и лаборатория със съответните квадратури: КАБИНЕТИ – 12,14,15 и 21 кв.м., ЛАБОРАТОРИЯ – 10 кв.м. Всяко помещение е със собствено ел.табло, мивка и климатик. Охраната се осъществява от СОТ.

Наемните цени за помещенията (лекарски и стоматологични кабинети) са в размер на 250 лв. и са с включени такси за СОТ и изразходвана вода. Има възможност един кабинет да се използва от двама лекари.

Наемната цена за помещението за лаборатория е 200 лв. с включени такси за СОТ и изразходвана вода.

Възможност за огледи след предварителна заявка на посочените телефони.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

250.00лв.


Обява от Атанас Ръчков

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:55)Последно разгледани обяви

гр. Асеновград

250.00лв.