Ликс Мебел - изработка на мебели по поръчка в Бургас и за цялата страна

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Бургас | Публикувана на 2018-12-13 10:25:51.
ID на обява: 600215 | Брой разглеждания: 334
Ликс Мебел - изработка на мебели по поръчка в Бургас и за цялата страна

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Фирма “Ликс Мебел” предлага комплекси услуги: от проектиране и изграждане до монтаж и доставка на мебели по индивидуални проект - по Ваш дизайн или изготвяме такъв специално за Вашите нужди и според личните Ви предпочитания.

Изработваме мебели по поръчка за Вашия дом, офис, хотел, търговски и обществен обект.

Имаме честта да работим с креативен и способен екип, който толкова години успява да се справи с всички предизвикателства и да превърне в реалност всяка ваша мечта.

С “Ликс Мебел” реализирането на проекта Ви ще бъде лесно и приятно. При нас ще получите съвети, насоки и много интересни идеи, с помощта на които ще се допринесе за добрият резултат.

Гарантираме качество, професионална изработка и спазени срокове за изпълнение.

Наш главен приоритет е обзавеждането, което произвеждаме, да е функционално и удобно, с високо качество и на бюджетни цени.

Нашият опит ни помогна да придобием множество качества, като усъвършенствахме своите умения и знания през годините.

В течение сме с най-актуалните тенденции при проектирането и дизайна на мебели, което ни дава увереност за достигане на желаният ефект и резултати.

Нашата цел е да имаме все повече доволни клиенти, което постигаме с поддържането на високо качество и прецизност в своята работа.

Зад успеха на компанията, стои амбициозен и с безспорни качества екип, който се стреми към динамичен стил на работа, ръководен от ясни цели и отговорности за всеки един етап от реализирането на проекта.

Вижте нашия сайт:
bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави обява

1.00лв.


Обява от Търговски сътрудник

(Регистриран на: 2018-12-13 10:25:49)Последно разгледани обяви