Медицински Сестри за Германия

гр. Враца | Публикувана на 2018-03-22 14:11:08.
ID на обява: 589386 | Брой разглеждания: 26
Медицински Сестри за  Германия

Тип: Бизнес

Редица свободни места за български медицниски сестри в Германия
Осигуряват се безплатни курсове по немски за нуждаещите се кандидати
Редица медицински центрове в Германия търсят да назначат на постоянна работа български медицински сестри и здравни специалисти. Свободни работни места има в градовете Регенсбург, Парсберг, Миттерфелс, Брайтенбрун, Нитендорф, Нитенау, и много други в региона на Бавария.
Най-важните условия за започване на работа са завършено образование по специалността и познания по немски език. В зависимост от нивото на езика, което имат кандидатите компанията за подбор на персонал Артифекс предоставя безплатни курсове по немски език, които да им помогнат да подобрят познанията им и да им осигурят по-добро самочувствие в Германия.
Също така, всеки кандидат трябва да има готовност за работа на смени (първа, втора, нощна смяна) като раборното време на седмица е около 35/40 часа.
От всяка наета на работа в Германия медицинска сестра ще се очаква да изпълнява следните задължения на работното си място: грижа, обслужване и наблюдение на пациента; комуникация с роднините на пациента и с неговият лекуващ лекар; съдействие при определени терапии; помощ и подкрепа при хранене и изпълняване на личната хигиена; почистване; даване на медикаменти по препоръка на лекуващият лекар; поставяне на инжекции и системи, превързване на рани – (само при специални случаи) и обработка на документация
Нужни документи за кандидатстване за работа в Германия са: CV на немски език; диплома – на български или немски език; сертификати от допълнителни курсове (ако има такива); сертификат за завършен курс по немски език.
Ако имате желание да кандидатствате за работа в Германия или имате въпроси, моля свържете се с Artifex Personaldienstleistungen на следните контакти:
ИМЕ – Таня Станкова
МЕЙЛ – tanya.stankova@artifex-personal.com
ТЕЛЕФОН – 0049 941 600 111 12

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЗА ГЕРМАНИЯ":
  • Работа в Чехия за мъже и жени / гр. Враца

    Чешка агенция по труда Йорданова ( Agentura práce Daniela Yordanova) предлага работа за мъже, жени и семейства по следните специалности:1. Работник пакетиране на храни. Позицията е за жени. Регион Писек ( Písek ).2. Работник опаковане на малки четчици. Ре...

  • Работа в Словакия, производство на автомобилни седалки / гр. Враца

    Работа в Словакия, производство на автомобилни седалкиРаботодател Faurecia Словакия OOД с клон завод- промишлен парк Лозорно.Търсим работници за производството на автомобилни седалки в промишления парк Лозорно.Работата се извършва по линия, сглобяване сед...

Договаряне


Обява от Tanya

(Регистриран на: 2018-03-22 12:57:34)