Метални конструкции,изработка и монтаж варна

гр. Варна | Публикувана на 2023-09-18 20:58:00.
ID на обява: 550392 | Брой разглеждания: 1882
Метални конструкции,изработка и монтаж варна

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Изработка и монтаж на козирки Изработваме козирки от метален профил,тръба покрит с поликарбонатна плоскост (поликарбон) дърво,водоъстоичив шперплад,битомни керемиди,ондолин,гофрирана или подцинкована ламарина (лт) ,прахово бордисана ламарина,сандвич панел(термо панел).Покриване (освояване) на терасата взависимост от вашите нужди. Гаражи от метална конструкция Изграждаме гаражи от метална конструкция, върху която може да бъде монтиран сандвич панел,гофрирана(лт),вълниста ламарина,водоустоичив шперплад с поставен върхо него фибран,стериопор като се запичата с интреиорна мъзилка лил боядисан.Металната кострукция се обработва с грунд за метал които се запечатва с защитна боя за по голям живот на метала(стоманата). Строеж на къщи от метал Строим къщи от метал ,които може да се облицоват с термо панел,саилинг,водоустоичив шперплад,гипсофазер,цементофазер,маглаит с положена термо (топло)изолация,шпакловка,мазилка,боя,камъни,плочки и други интериорни материали по ваш вкус.В краян на строежа се полагат поне две ръце грунд и започатваща боя. Огради и оградни пана Изработка и монтаж на огради,оградни пана от метал.Предлагаме също и монтиранe на заводско изготвени изделия изработени от метал.В зависимос от терена изработваме и плъзгащи се врати които са много добро решение за пестене на място и одобство,може да се монтира и задвижващ механизам(ел мотор). Халета Халета направени от метална констукция (стоманена), облицоване със сандвич панел, гофрирана(лт),вълниста ламарина в зависимост от приложението на халето.  Еталбонд Окачената фасада от еталбонд, конструкцията се изработва от аломиниев кух профил(куха тръба) или те прифил,който се захваща за аломиниеви,поцинковани конзоли.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ,ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ ВАРНА":
Почистване на кладенци и сеп. ями 0894666648 / гр. Варна

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ почистват кладенци и ремонт.За питейна вода от кладенец монтаж на тръба и обличане на тръба специален филтър.Копаене на септични ями бързина качество ГАРАНЦИЯ! ! ! .Съдействие за материали. - цена след огледа - БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕДВИП - Майстор...

Козирки,сенници,навеси с метална конструкция варна / гр. Варна

Изработка и модтаж на навеси,козирки,сенници с метална конструкция.Покрити с поликарбонатна плоскос (поликарбон),термо панел,лт ламарина.

Kоминочистач почиства аспиратори,комини,камини-0899763567 / гр. Варна

Почистване комини камини кюнци котелни помещения направа на розетки, ревизии, изгражда нов комин надзижда поставяне на шапки на коминните тела поддръжка целогодишно, работим без почивни дни на достъпни цени.

Вип-коминочистач-почиства комини в шумен и областта-0886559068 / гр. Варна

ВИП - КОМИНОЧИСТАЧ отпушване на комини на камини пещи печки котли отдушници. Работя на ПРОМОЦИОНАЛНИ цени. Отзовавам се до Час след вашето обаждане. Работя целогодишно и ГАРАНТИРАМ качество при работа. ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО!  

Безплатно


Обява от Милен

(Регистриран на: 2016-12-16 15:32:25)