Миниатюрен тракер и gsm подслушвател

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2016-01-20 00:00:00.
ID на обява: 538502 | Брой разглеждания: 127
Миниатюрен тракер и gsm подслушвател

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Изключително малките размери 40х34х14 мм и малкото тегло - 27 г правят този тракер предпочитано устройство за незабелязано следене. Освен, че ви дава текущата позиция, тракера ще Ви позволи да чувате всичко, което се случва около него.
Устройството може да има приложение и извън шпионските дейности. С него можете да имате двупосочна комуникация. Изключително полезно за връзка с вашите деца. Има два бутона, които могат да бъдат програмирани да избират телефонен номер и един паник бутон, който изпраща SOS сигнал и на двата телефона. Така освен телефонна връзка, ще знаете по всяко време къде се намира детето Ви.
Тракера може да изпраща данни за местоположението си по два начина - с SMS или през GPRS. Във втория случай трябва да имате активиран мобилен Интернет и да въведете APN настройките на мобилния си оператор. Ако искате да следите по този начин местоположението на тракера ще трябва да имате и Интернет платформа, към която да изпращате данните.
Акумулаторната батерия дава приблизително време за работа от 50 часа, ако изпращате данни през GPRS на всеки 10 минути. Устройството изпраща автоматично съобщение при изтощаване на батерията на 90%.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "МИНИАТЮРЕН ТРАКЕР И GSM ПОДСЛУШВАТЕЛ":

165.00лв.


Обява от SPY.BG

(Регистриран на: 2017-02-18 19:29:50)Други обяви от този потребител

Ръчен монитор за камери

гр. Пазарджик

98.00лв.
Камера, с детектор за движение

гр. Пазарджик

105.60лв.
Камера в часовник

гр. Пазарджик

100.80лв.

Последно разгледани обяви