Монтаж на Перфо фолиа от Майстор НЕПУШАЧ, лепене ТАПЕТИ, латекс

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Плевен | Публикувана на 2021-02-08 13:40:28.
ID на обява: 599117 | Брой разглеждания: 384
Монтаж на Перфо фолиа от Майстор НЕПУШАЧ, лепене ТАПЕТИ, латекс

Тип: Частна

Майстор НЕПУШАЧ, частно лице съм и извършвам Професионално поставяне на всякакви модели ТАПЕТИ хартиени ,винил , флис , текстилни , коприна, дизайнерски и луксозни . Монтаж на тапети с напасване и без напасване без значение от размера. Предлагам и грундиране на работната площ, обработка на стената преди тяхното залепяне както и демонтаж на стари тапети и фолиа при необходимост. Монтаж на фототапет, цената е в зависимост от размера и броя части!
Монтаж и Брандиране на Перфо фолио, рекламно фолио на магазини, заведения и др търговски обекти. Брандиране на витрини с фолио, Лепенки, стикери, надписи, реклами за стъкла, прозорци, витрини от фолио.
Предлагам и други строител ремонти като боядисване с латекс и бои, шпакловки, монтаж ламинат, измазване и обръщане на дограма, Ел и ВиК услуги и други.
Задължително е предварително безплатен оглед, изготвяне на оферта, и определяне на срок и дата на започване и приключване!
Пари взимам СЛЕД приключване на обекта!
0877339592

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "МОНТАЖ НА ПЕРФО ФОЛИА ОТ МАЙСТОР НЕПУШАЧ, ЛЕПЕНЕ ТАПЕТИ, ЛАТЕКС":
 • Студен асфалт - само за 3 минути !!! / гр. Плевен

  Студения асфалт е смес с която може да се работи при всякакви климатични условия и едновременно с това да е трайна алтернатива, без да има нужда да се заменя след няколко месеца с горещ асфалт.  Студената смес е готова за употреба и продуктът се изпо...

 • Стругове фрези бормашини агрегати / гр. Плевен

  Продавам Стругове Фрези Бормашини Агрегати и други втора употреба на изгодни цени. Всякакви модели и размери. В наличност на склад. За контакти 0888212914 Симеон Янков.

 • Професионално лепене Тапети от Майстор НЕПУШАЧ съм, частно лице, боядисване с латекс и бои / гр. Плевен

  Майстор НЕПУШАЧ, частно лице съм и извършвам Професионално поставяне на всякакви модели ТАПЕТИ хартиени ,винил , флис , текстилни , коприна, дизайнерски и луксозни . Предлагам и грундиране на работната площ както и демонтаж на стари тапети при необходим...

 • Декоративен камък / гр. Плевен

  Предлагам декоративен камък собствено производство за вътрешна и външна облицовка .Цена за чисто бял цвят е 18 лв за 1 кв.м за всички други форма и разцветки цената е 23 лв за 1 кв.м приемаме поръчки от цялата страна срок на доставка 7 дни .Безплатна дост...

9.00лв.


Обява от НЕПУШАЧ съм

(Регистриран на: 2017-03-14 11:03:49)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви