МРЕЖА ЗА ОВОШКИ

гр. Пловдив | Публикувана на 2017-11-06 14:07:39.
ID на обява: 581432 | Брой разглеждания: 32
МРЕЖА ЗА ОВОШКИ

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Предстои засаждане на овошки и търсите надеждна защита от зайци?

Ефективното решение е мрежата за защита на овошки.

Зимата и дебелия сняг ограничават източниците на храна на зайците, което е предпоставка да нападат младите овошки с тънка кора. Особено уязвими са крушите, сливите и ябълките и то най-младите, прасковите не са най-любимите, но в краен случай и те биват нападани.

Осигуряването на защитата на овошките намалява разходите за повторно засаждане и времето за плодосъбиране. Съществуват различни способи за защита като мазила или варосване, полиетиленови чували, тръбна изолация или картонени шпули и др. Всички тези техники имат краткотрайни и често недостатъчни, а някои от тях дори имат и отрицателен ефект.

Решението е защитна мрежа специално проектирана за целта и с необходимата способност да издържи дълго време на атмосферните влияния и физически контакт с всички вредители.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "МРЕЖА ЗА ОВОШКИ":
  • поддръжка на зелени площи / гр. Пловдив

    Поддръжка на зелени площи, косене на трева, оформяне на живи плетове и храсти. Цените се формират след посещение и изготвяне на индивидуална оферта. Телефон за контакт 0876288042

  • Пропилен гликол (течност за соларни системи) / гр. Пловдив

    Продукта пропилен гликол се използва в слънчевите системи за топлообмена между слънчевияколектор и серпентината на бойлера, посредством циркулационна помпа. * нетоксичен и неотровен за човешкия организъм* висока точка на кипене в системи под налягане * из...

1.00лв.


Обява от Ив Трейдинг

(Регистриран на: 2017-02-18 19:01:21)