Мълниезащита гръмоотвод ниски цени лиценз до 1000 v.Електролаборатория.

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2021-01-08 07:51:23.
ID на обява: 595946 | Брой разглеждания: 929
Мълниезащита гръмоотвод ниски цени лиценз до 1000 v.Електролаборатория.

Тип: Бизнес

ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗГРАЖДАНЕ ГРЪМООТВОДИ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ЛИЦЕНЗ ДО 1000 V.
МЪЛНИЕЗАЩИТА НА КЪЩИ ВИЛИ И ЖИЛИЩНИ КООПЕРАЦИИ ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА СТАРИ ГРЪМООТВОДИ ГР.СОФИЯ И СОФИЯ ОКРАК.

МЪЛНИЕЗАЩИТНИ И ЗАЗЕМИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ
ЕЛЕКТРО УСЛУГИ ПО ДОМОВЕТЕ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ.

ЛИЦЕНЗ № 70 - 00 - 201 ЗА ЕЛЕКТРОМОНТАЖ СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ МЪЛНИЕЗАЩИТА ГРЪМООТВОДИ ВЪЗДУШНИ И КАБЕЛНИ ЛИНИИ ДО 1000 V.

Електрическа лаборатория измерване и издаване на всички видове протоколи необходими за узаконяване АКТ 16 на къщи вили и жилищни коопераци и др.

ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА СТАРИ МЪЛНИЕЗАЩИТА НА ЖИЛИЩНИ КОПЕРАЦИИ КЪЩИ ВИЛИ И ДР.

Заземяване

Заземителни инсталации

Правилата за проектиране на заземителни инсталации и изискванията към заземяването са регламентирани Наредба № 3 от 9 юни 2004 г. за устройството на електрическите уредби и електропроводните линии.

Заземяването е електрическо съединение на определено устройство със земята.

Заземяването се състои от "заземител" (част от ел. мрежата непосредствено съприкосновена със земята) и заземяващ проводник съединявящ заземяемото устройство със заземителя. Заземителя може да бъде прост метален кабел, или сложен комплекс от елементи със специална форма.

Активна мълниезащита

Мълниезащитна инсталация – с мълниеприемник с изпреварващо действие

При проектирането на мълниезащитни инсталации с мълниеприемник с изпреварващо действие трябва да се вземат в предвид всички изисквания на „Наредба №4/22.12.2010г. за мълниезащита на сгради, външни съоръжения и открити пространства.

Конвенционална мълниезащитна инсталация

Проектираната мълниезащитната инсталация, тип конвенционална, трябва да отговаря на Наредба №4/2010г. за мълниезащита на сгради, външни съоръжения и открити пространства.

Конвенционалната мълниезащита се изгражда от мълниеприемни пръти, голи метални проводници и комбинация от тях на принципа на Фарадеевия кафез и Франклиновия прът. Това е най-старата позната на човечеството мълниезащита, доказала се през времето и залегнала в основата на съвременните международни и европейски стандарти за мълниезащита.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "МЪЛНИЕЗАЩИТА ГРЪМООТВОД НИСКИ ЦЕНИ ЛИЦЕНЗ ДО 1000 V.ЕЛЕКТРОЛАБОРАТОРИЯ.":
Гръмоотводи,мълниезащита електролаборатория АКТ 16 лиценз гр.София. / гр. София

https://www.bitak.net/ad/edit/567093ЛИЦЕНЗ ЗА ЕЛЕКТРОМОНТАЖ НА ГРЪМООТВОДИ,ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ,ЕЛЕКТРОУСЛУГИ,ВЪЗДУШНИ И КАБЕЛНИ ЛИНИИ ДО 1000 v.ГРЪМООТВОД ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ – БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯГръмоотвод по своята най-масова характеристика се нарича...

Най ниски цени за изграждане на гръмоотводи/мълниезащита/узаконяване АКТ 16 лиценз до 1000 v. / гр. София

Лиценз за електромонтаж на електромери,електроинсталацйи,гръмотводи,мълниезащита,въздушни и кабелни линии до 1000 v.Най ниски цени за изграждане на гръмоотводи/мълниезащита/електрически инсталацииЕлектро услуги гр.София без почивен ден.Електролаборатория...

Лиценз за електро монтаж гръмоотводи,мълниезащита.Електро лаборатория УЗАКОНЯВАНЕ АКТ 16 / гр. София

Професионален Монтаж на гръмоотвод мълниезащита.Електро лаборатория Узаконяване АКТ 16Лиценз за Електромонтаж строителство и ремонт на гръмоотводи мълниезащита въздушни и кабелни линии до 1000 v.Eлектро лаборатория измерване и издаване на всички видове пр...

електро техник / гр. София

всякакав вид ел.инсталагии изграйдаме и сичко сварзано с ток.

13.00лв.


Обява от Todor Todorov

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:20)