Надомна работа за цялата страна

Тази обява е с изтекъл срок.
обл. Софийска | Публикувана на 2018-12-03 00:23:36.
ID на обява: 599788 | Брой разглеждания: 711
Надомна работа за цялата страна

Тип: Частна

Харесвате ли това, което работите? Получавате ли подобаващо възнаграждение? Плащат ли ви извънредни, имате ли шанс за кариера и високи доходи в своята работа? Получавате ли признание за добре свършена работа? Или заплащането не ви достига и търсите начин, с който да увеличите своите доходи без това да пречи на сегашната ви работа?
Ако се припознахте в тези думи, ние имаме предложение за вас. Търсим кандидати, които имат възможност да работят онлайн от вкъщи и да имат около 2 часа свободни на ден. Предварителен опит не е необходим – ние предлагаме обучения и подрепа от човек, който лично ще ви с съпътства в това начинание. Няма значение в кое населено място живеете, а е важна вашата мотивация да се научите бързо и да започнете да печелите още веднага след като се присъедините. Не е важно на колко години сте (стига да имате 16) и какво образование имате. От значение е само колко далече искате да стигнете и да действате, за да го осъществите.
Ние предлагаме работа в сплотен екип; чисто човешки взаимоотношения; заинтересованост вие да успеете и да започнете за печелите; доходи, които ви се изплащат веднага на базата на вашите резултати; безплатни регулярни обучения; достъп до онлайн инструменти и готова работеща бизнес система.
Работещите при нас се включиха с идеята да заработят както се казва нещо отгоре, но в последствие се оказа, че доходите им при нас започнаха да надхвърлят основната им заплата.
За да се запознаете с естеството на предлаганата работа, сме в подготвили една видео-презентация на този линк: bit.ly/successful-online-work Тя съдържа отговори на всички ваши въпроси и как да се свържете с нас, ако желаете да кандидатствате.

Имаш нещо за продажба? Добави обява

1 797.00лв.


Обява от Силвия Йорданова

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:22)Други обяви от този потребител

Допълнителна  работа

обл. Благоевград

500.00лв.
Интересна работа от дома

гр. София

500.00лв.

Последно разгледани обяви

обл. Софийска

1 797.00лв.