НЕМСКИ Стартов Комплект за управление на парно

Тази обява е с изтекъл срок.
с. Габрово | Публикувана на 2018-11-08 06:52:40.
ID на обява: 598870 | Брой разглеждания: 444
НЕМСКИ Стартов Комплект за управление на парно

Състояние: Ново
Тип: Частна

За сметка на купувача
Увеличете комфорта си за отопление, като същевременно спестявате скъпата топлинна енергия с до 30% и контролирате отоплението през смартфона си отвсякъде!

Микромакс Стартов Комплект за управление на парно помага за намаляване на разходите за енергия и повишава комфорта във вашия дом.

Освен централна конзола за управление на вашето парно от всяка точка получавате и Сензор за прозорец-врата с еко ключ както и ДВЕ Безжични термоглави за радиатор с регулация на температурата по всяко време (термоглавите са с по две батерии).
Автоматичното намаляване на стайната температура по време на проветряване и отоплението на стаите в жилището, въз основа на индивидуалните отоплителни времеви периода за всеки ден от седмицата се осигурява благодарение на взаимодействието между устройствата.
За монтаж е необходимо само да свържете Точката за достъп КУБ конзолата с домашния интернет рутер, да закрепите Сензора за прозорец/врата към рамката с двустранната лепенка и да замените съществуващите радиаторни термоглави с новите ДВЕ на МИКРОМАКС устройства. Удобната инсталация се извършва, като следвате стъпка по стъпка инструкциите на безплатното приложение за смартфони. Тъй като системата лесно може да бъде разширена, при необходимост могат да бъдат допълнително оборудвани и останалите помещения със сензори и термостати.
ПОЯСНЕНИЕ : ЗА ДА ИЗТЕГЛИТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА СОФТУЕРА Е НУЖНО Да напишете серииният номер на кутията в търсачката и да си свалите приложението.
ГЛАВИТЕ И КОНЗОЛАТА СА ТЕСТВАНИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ И ВСИЧКО РАБОТИ!!!
ОПЪТВАНЕТО Е САМО НА НЕМСКИ И ФРЕНСКИ!
БЕЗ КОМЕНТАР ПО ЦЕНАТА!

Имаш нещо за продажба? Добави обява

150.00лв.


Обява от Kristina Koleva

(Регистриран на: 2018-09-17 07:38:55)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви