Оганични филтри на фирма ЗМ номер 6001 CN за боядисване и работа с органични изпарения и

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2020-04-17 11:00:00.
ID на обява: 595860 | Брой разглеждания: 312
Оганични филтри на фирма ЗМ номер 6001 CN за боядисване и работа с органични изпарения и

Състояние: Ново
Тип: Частна

Оганични филтри на фирма ЗМ номер 6001 CN, подходящи за боядисване и работа с органични изпарения и агресивна среда.


Този защитен филтър е подходящ и съвместим с всички полу маски от серия 6000 и серия 7500, също и с цяла лицева маска 3М. Този модел защитен филтър има трапецовидна форма, за да може да има по добро зрително поле и разпределение на тежестта на защитната маска.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ОГАНИЧНИ ФИЛТРИ НА ФИРМА ЗМ НОМЕР 6001 CN ЗА БОЯДИСВАНЕ И РАБОТА С ОРГАНИЧНИ ИЗПАРЕНИЯ И":
 • Газови горелки / гр. София

  Шведски газови горелки -неизползвани-марка Малмьо/трябва ви само газова бутилка и кислородна и режете и заварявате всякакви метали!

 • ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИ / гр. София

  ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИПредназначение: производство на пелети от иглолистна/широколистна дървесина, биомаса, изрезки, талаш, трина, сено, слама, слънчогледови люспи, фуражни смески и др. суровини и материали. Произведените пелети са с диаметър 6 м...

 • ДРОБОМЕТНА КАМЕРА / гр. София

  ДРОБОМЕТНА КАМЕРА Предназначение: почистване на листова ламарина; профили; греди; колони; тръби; едри и дребни леярски, чугунени или стоманени детайли Дробометната камера се използва за почистване на черни, неръждаеми и цветни метали от ръжда и масло пре...

 • Жетони, жетониери, монетници за вендинг, солариум, клатушки, дартс / гр. София

  Предлагаме различни модели жетони и жетонни / монетни механизми, подходящи за вендинг машини, солариуми, автомивки, кафеавтомати, детски клатушки, джаги, билярд, дартс, кранчета за играчки и други развлекателни автомати.

29.00лв.


Обява от krotex

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:27)