Охладител за зърно с монофазен мотор

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Варна | Публикувана на 2021-01-19 13:34:46.
ID на обява: 592988 | Брой разглеждания: 435
Охладител за зърно с монофазен мотор

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Посочената цена е без включен ДДС!

Илинели е вносител на продукти, предназначени за зърно-съхранение и зърно-обработка. На Вашето внимание представяме монофазните охладители за зърно със смучещ режим на работа. Предлаганата машина е произведена във Великобритания, където има широка употреба.

НАЧИН НА РАБОТА НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО:
Преносимите охладители за зърно са точното решение за горещи точки и запарване на зърно в насипи. При установяване на запарено или горещо зърно, охладителят се забива в проблемната зона. Посредством изсмукване на горещия въздух, той се изхвърля извън зърното, а от повърхността навлиза охладен въздух, докато параметрите на зърното не влязат в норми.

Работната зона е: дълбочина – 3.5m, диаметър – 3.5m, около 32t зърно. Колкото по - малко е незасипаната дължина на тръбата, толкова по - голяма е обслужваната площ, така, че – ако Вашите насипи са по - ниски от 2м, трябва да поставите охладителя по наклон, за да бъде засипана цялата тръба.

Обикновено машините се използват във формация – разположени на 3.5m една от друга, оставят се да работят почти непрекъснато и се местят по-рядко на друго място. Разходът за електричество е значително намален.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО:
Предлаганата машина има следните характеристики:
- перфорирана тръба от яка поцинкована стомана (l=2000mm, ф=100mm) и дръжка.
- турбинен вентилатор – 0.3kW, трифазен, лек алуминиев корпус, с производителност в работен режим 850m3/h въздух. Специално е проектиран за продължителна работа (до 36 часа непрекъснат режим, до 40000 работни часа).
ЦЕНА: 720.00лв, без включен ДДС*
*доставката е с куриер, с наложен платеж; транспортът е безплатен;

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ОХЛАДИТЕЛ ЗА ЗЪРНО С МОНОФАЗЕН МОТОР":
 • Теглич за голф 2 / гр. Варна

  Продавам теглич за голф2, Използван,оригинал,много лесен за монтаж. Без ръжда.

 • Сонди за пробовземане/пробовземна сонда за зърно (пробовземач) , 197лв за 2.0m/35mm / гр. Варна

  Цената е без включен ДДС!Илинели е вносител и производител на продукти за зърносъхранение, зърнен анализ, зърнотранспорт. На Вашето внимание представяме алуминиева сонда за пробовземане - най-лесният и евтин начин за вземане на проби от зърно, от насип, ж...

 • ВЛАГОМЕР ЗА ЗЪРНО ФАРМПРО FARMPRO С МЕЛНИЧКА 620лв / гр. Варна

  Цената е без включен ДДС!Илинели е вносител на продуктите на датската фирма Supertech agroline S/A. Тя е специализирана в производството на измервателното оборудване на зърнени продукти – влагомери, системи за температурен контрол, температурни сонди, сон...

 • Охладител за зърно с мотор 1.1kW / гр. Варна

  Посочената цена е без включен ДДС!Илинели е вносител на продукти, предназначени за зърно-съхранение и зърно-обработка. На Вашето внимание представяме трифазните охладители за зърно с мотори 1.1kW. Основното при този модел охладител е, че работи на вдухващ...

720.00лв.


Обява от В. Х. Кансълтинг ЕООД

(Регистриран на: 2018-06-08 12:13:38)