Онлайн уроци – български език и литература за 7 клас

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-05-09 08:30:27.
ID на обява: 563087 | Брой разглеждания: 407
Онлайн уроци – български език и литература за 7 клас

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Онлайн Уроци е интернет платформа в помощ на ученици и студенти. В сайта са предоставени интерактивни помощни материали и тестове по различни дисциплини, както и в сферата на компютърните технологии.

- пълен достъп в рамките на една година – учебен материал, онлайн упражнения, тестове за проверка на придобитите знания.

- неограничен брой влизания от един потребител.

Демо-материал може да видите на посочения адрес -

bitak.net

Материала по “ Български език“ е предназначен, като допълнително четиво за самоподготовка и допълнителни знания на ученици от 7 клас за през цялата учебна година. Може да се използва за проверка на знанията чрез тестово препитване във връзка с външно оценяване за след седми клас.

В материала ще се запознаете с:

Лексикология;Морфология;Правопис ;Синтаксис и др.

Включени са разширени материали по предмета “ Български език“ за 7 клас. Множество тестове към всяка категория за упражняване на знанията. Въпросите се извеждат на случаен принцип с определено време за решаване.

На края на материала има отделен общ тест с база от над 700 въпроси.

Материала по “ Литература“ е предназначен, като допълнително четиво за самоподготовка и допълнителни знания на ученици от 7 клас за през цялата учебна година. Може да се използва за проверка на знанията чрез тестово препитване във връзка с външно оценяване за след седми клас.

В материала е влючено:

Христо Ботев, „На прощаване“;Иван Вазов, „Немили-недраги” ; Алеко Константинов, из „До Чикаго и назад“ и други автори и произведения.

Включени са разширени материали по предмета “ Литература“ за 7 клас. Множество тестове към всяка категория за упражняване на знанията. Въпросите се извеждат на случаен принцип с определено време за решаване.

На края на материала има отделен общ тест с база от над 800 въпроси.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ОНЛАЙН УРОЦИ – БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ЗА 7 КЛАС":
Онлайн уроци – български език и литература за 12 клас / гр. София

Онлайн Уроци е интернет платформа в помощ на ученици и студенти. В сайта са предоставени интерактивни помощни материали и тестове по различни дисциплини, както и в сферата на компютърните технологии. - пълен достъп в рамките на една година – учебен матер...

Онлайн уроци – физика и астрономия за 7 клас / гр. София

Онлайн Уроци е интернет платформа в помощ на ученици и студенти. В сайта са предоставени интерактивни помощни материали и тестове по различни дисциплини, както и в сферата на компютърните технологии. - пълен достъп в рамките на една година – учебен матер...

ПОРТУГАЛСКИ език за начинаещи * А1 / гр. София

Учебен център Орбис организира вечерен курс по португалски език, първо ниво. Курсът се провежда по системата „Aprender português“. В процеса на обучение се развиват всички езикови умения – четене, писане, слушане, говорене. Продължителност 50 часа, един...

Онлайн уроци – математика за 7 клас / гр. София

Онлайн Уроци е интернет платформа в помощ на ученици и студенти. В сайта са предоставени интерактивни помощни материали и тестове по различни дисциплини, както и в сферата на компютърните технологии. - пълен достъп в рамките на една година – учебен матери...

50.00лв.


Обява от Онлайн Уроци

(Регистриран на: 2017-02-18 17:03:27)