Персонализирана детска книжка - Вечна книжка - Book4u

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-08-15 13:25:20.
ID на обява: 574432 | Брой разглеждания: 55
Персонализирана детска книжка - Вечна книжка - Book4u

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

BOOK4U са иновативни книжки, чиято идея е да възпитават, учат и забавляват малчуганите. Героите в тях могат да бъдат моделирани, както искате, за да се доближават максимално до начина, по който изглежда Вашето дете. Само с няколко клика, избирате прическата, цвета на косата, очите и аксесоарите на героя. Заглавието на книгата и цялата история ще бъдат написани специално за Вас, като навсякъде ще присъства името на Вашето слънчице. То лесно ще открие себе си в страниците на любимата си книжка!
Вечна книжка : това е книжка, която може да се мокри, да се цапа, да се играе в пясъка с нея. Да, вече е реалност! За най-малките ни приятели предлагаме „вечна книжка“, изработена от специален материал с голяма здравина и устойчивост.

Книжката се състои от 22 страници + корици.

Размерът й е изключително компактен – 12х16см. За удобството на малчуганите, книжката е захваната със специална пластмасова дръжка.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ДЕТСКА КНИЖКА - ВЕЧНА КНИЖКА - BOOK4U":
 • диапроектори РУСКИ и филмчета / гр. София

  Продава диапроектори РУСКИ проектират диафилми и само 22лв.-Допълнително филми приказки към апарат по 3лв.бр. ,документални по 2лв.бр.Филми без апарат по 5лв.бр.

 • Тефтерче цветно, детско с молив, 60 листчета / гр. София

  Тефтерчета цветни, детски с молив, 60 листчета.Изключително качествени и красиви, на три нива (релефни).На гърба имат два вертикални магнита за захващане на хладилник или други метални повърхности.На снимките виждате 6 различни вида, при поръчка моля уточ...

 • детски дъждобран / гр. София

  Якето е обличано 2 - 3 пъти, има качулка и светлоотражатели.

 • Розова рокля със сребърен кант за танци или повод. / гр. София

  Бомбонено розова рокля със сребърен кант за танци или повод.Полата на роклята е с три реда волан със сребърен кант. В сребърнят кант има вкаран материал, който да държи полата повдигната. Роклята е с дълъг ръкав. Ръкава е прозрачна материя. На края на рък...

36.90лв.


Обява от Букчу

(Регистриран на: 2017-08-15 13:25:20)